Aktywne Wpisy
Mircy z #remontujzwykopem #kanalizacja #kiciochpyta wymieniłem elementy syfonu pod zlewem żeby zmieścić jakiś kosz na śmieci. Natomiast śmierdzi mi kanalizacja w chacie. Podejrzewam że usunięcie kolanka itd spowodowało że smród z rur dostaje się do mieszkania. Poproszę o polecenie jakiegoś syfonu lub elementów. Może być komplet. Z czymś co zatrzyma wyziewy z kanalizacji w kierunku mieszkania i jednocześnie będzie jak najbliżej zlewu żeby mieć miejsce na
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
BitcoinProjekt365dni +503
Witam serdecznie Państwa,
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
źródło: bitcoinprojekt
Pobierz

Co wami kieruje, że tak mocno popieracie przyjmowanie nielegalnych imigrantów z afryki? Pytam serio, bez kręcenia #bekazlewactwa . Próbuję to zrozumieć ale nie potrafię znaleźć ŻADNEGO logicznego argumentu.
Czy bierzecie pod uwagę długoterminowe konsekwencje takiej polityki? Szacuje się, że w ciągu najbliższych 10 lat muzułmańskie partie zaczną zdobywać (w sposób demokratyczny) władzę w krajach zachodniej Europy.
Przecież to kompletnie kłóci się z waszymi poglądami o tolerancji #lgbt i równouprawnieniu. Co z #feminizm em? Rozumiem, że umniejszona rola kobiety w islamie już wam nie przeszkadza?
Z jednej strony walczycie o świeckość państwa, z drugiej chcecie jeszcze większego rozpowszechnienia islamu. I mamy takie obrazki jak rzecznik brytyjskiej policji witający się w TV powiedzeniem "salam alejkum".
To nie są "biedni uchodźcy szukający pracy". To często młodzi, agresywni mężczyźni, którzy jadą tu po socjal, myślę, że nikt już co do tego nie ma wątpliwości. Faktem są za to gwałty, kradzieże i ogólny wzrost przestępczości. Zamiast asymilacji mamy getta i no-go zones. Powtarzam, to FAKTY o których mówią oficjalne raporty i statystyki. Fakty o których każdy może się samodzielnie przekonać.
Przyjmowanie nielegalnym imigrantów nie rozwiązuje problemu tylko ten problem napędza - każdy przyjęty nielegalny imigrant staje się sygnałem dla kolejnych, że warto podjąć ryzyko.
Jak zamierzacie chronić prawa kobiet i mniejszości seksualnych, gdy islamiści zdobędą realną władzę? Co powiecie ofiarom przestępstw popełnianych przez imigrantów? Że to "koszt różnorodności"?
Naprawdę zadziwia mnie ten brak logiki i konsekwencji, może ktoś z was będzie w stanie wytłumaczyć z czego on wynika.
#polityka #imigranci #europa #neuropa
@kniew: Mnie kuceria wyzywa od lewaków więc się wypowiem. Nic mnie nie przekonuje. Moje zdanie jest gdzieś po środku tzn. ani nie za całkowitym zakazem migracji, ani nie przyjmowanie wszystkich jak leci bez żadnej kontroli.
To co natomiast mnie bawi
otóż ona wierzy w to wszystko. że to są biedni ludzie którzy pokonują na piechotę 1000 km w poszukiwaniu lepszego losu, że są tam te wszystkie matki które rodzą na granicy i którym straż graniczna daje do jedzenia kanapki z tłuczonym szkłem. serio.
A poza tym wydaje mi
z pisem to masz na myśli te lewe wizy
@PotwornyKogut: czyli propaganda potrafi zdziałać cuda, nawet wyłączyć myślenie.
@kniew: Tyle że problem jest trochę inny. Jesteśmy w zorganizowany sposób zalewani migrantami, i to z takiej puli jakiej najmniej byśmy chcieli.
Migracja sama w sobie nie jest zła. Działania takie jakie mają miejsce aktualnie są absolutnie nielogiczne i na niekorzyść państw do których płyną pontony - a skoro tak jest to ktoś na tym
@kniew: troska o ludzkie życie. Taki bambinizm, bez patrzenia poza to.
@assninja: jednocześnie popieranie zabijania dzieci xxd. Fajnie być lewakiem, głowa za bardzo się nie musi pocić. Błogie życie
A jednocześnie ci "obrońcy dzieci" z pisfederacji nie mają problemu z tym żeby zabić dorosłe kobiety w imię tej durnej wiary
@kniew szukanie logiki wśród lewactwa nie ma sensu. to idioci którzy nie myślą tylko powtarzają to co każą im ich liderzy.
patrz strajk kobiet - pytając którąkolwiek z tych aktywistek o to jakie dokładnie prawa koniet są łamane w Polsce - żadna ci konkretnie nie
jesteś na tyle tępa że nawet nie wiesz po co i przeciwko czemu protestujesz.
Kiedy zabijano te kobiety?
@fammeeboy: możesz dzisiaj odwiedzić na cmentarzu kobiety które są ofiarami tych bardzo dobrych przepisów. Jestem pewien że w newsach znajdziesz które to cmentarze.