Aktywne Wpisy

enten +68
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

vitreux +213
Kochani Mircy, niestety, wracam po latach na Wykop.
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
źródło: Jasiu
Pobierz

otóż ona wierzy w to wszystko. że to są biedni ludzie którzy pokonują na piechotę 1000 km w poszukiwaniu lepszego losu, że są tam te wszystkie matki które rodzą na granicy i którym straż graniczna daje do jedzenia kanapki z tłuczonym szkłem. serio.
A poza tym wydaje mi
z pisem to masz na myśli te lewe wizy
@PotwornyKogut: czyli propaganda potrafi zdziałać cuda, nawet wyłączyć myślenie.
@kniew: Tyle że problem jest trochę inny. Jesteśmy w zorganizowany sposób zalewani migrantami, i to z takiej puli jakiej najmniej byśmy chcieli.
Migracja sama w sobie nie jest zła. Działania takie jakie mają miejsce aktualnie są absolutnie nielogiczne i na niekorzyść państw do których płyną pontony - a skoro tak jest to ktoś na tym
@kniew: troska o ludzkie życie. Taki bambinizm, bez patrzenia poza to.
@assninja: jednocześnie popieranie zabijania dzieci xxd. Fajnie być lewakiem, głowa za bardzo się nie musi pocić. Błogie życie
A jednocześnie ci "obrońcy dzieci" z pisfederacji nie mają problemu z tym żeby zabić dorosłe kobiety w imię tej durnej wiary
Kiedy zabijano te kobiety?
@fammeeboy: możesz dzisiaj odwiedzić na cmentarzu kobiety które są ofiarami tych bardzo dobrych przepisów. Jestem pewien że w newsach znajdziesz które to cmentarze.