Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

rutkins +200
#kanalzero
Wyobraźcie sobie, że wyprawiacie urodziny. Zapraszacie całą klase. Wybieracie najlepszą sale zabaw w mieście. Mama zamawia clownów, mimów, magika. A na koniec przychodzą 2 osoby. Nie jest mi do śmiechu nic a nic.
Wyobraźcie sobie, że wyprawiacie urodziny. Zapraszacie całą klase. Wybieracie najlepszą sale zabaw w mieście. Mama zamawia clownów, mimów, magika. A na koniec przychodzą 2 osoby. Nie jest mi do śmiechu nic a nic.

źródło: temp_file5009561913530712283
Pobierz
Ktoś zna jakieś szczegóły - bo BBC na razie pisze o białym co dźgał i bohaterze Abdullahu co ratował.
I mnie ciekawi kim była ta matka z córką, czy one były Brytyjkami czy muzeumankami że ten Abdullah się tak rzucił na pomoc ?
#uk #terroryzm #atak
źródło: jkl
Pobierzszkoda, że nie podali kto tam dźgał tym norzem i kto był dźgany.
W idealnym społeczeństwie nikt czekałby na kolor czy wyznanie sprawcy czy ofiar.
Co do bohatera, to dwudziestoparolatek, muzulmanin, pierwsze dni w nowej pracy jako ochroniarz, zrobil to z normalnego odruchu ludzkiego, uslyszane wczoraj w jednej ze stacji radiowych ( te szukajace sensacji - albo LBC albo GB News)
Gdyby wiedzial "lepiej" - tzn zrobil to, co wszystkim ochroniarzom w UK mowia ich pracodawcy,