Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do osób po 30. Ile lajków i matchy macie obecnie na Tinder?
Algorytm stał się jeszcze bardziej rygorystyczny, czy kilka lajków i jeden /dwa matche tygodniowo to obecnie norma?

Czy reset profilu bez zmiany nr tel jeszcze obecnie działa? Czy istnieją metody na start, jak np. nie lajkowanie zbyt wielu osób na początku, nie korzystanie zbyt często z aplikacji, czy to bardziej "it's over"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tinder #randki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Teraz ciężko powiedzieć bo algorytmy są tak zrobione, że przystojnaki muszą płacić za premium bo ego im szuruje po dnie. Wielu przystojniaków których znam zaczęli narzekać na tindera od momentu pandemii jakoś 2019/2022. Sam zresztą próbowałem na fejk koncie chada coś działać i lipa. Wydaje mi się, że tinder poszedł w maksymalizacje zysków i dokręca śrubę jak się da.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): ale @niegwynebleid ma poniekąd racje. Jak masz 30 i nie ustabilizowałeś się to na rynku jesteś troche jak odpad i odpady dostajesz. No chyba że jesteś 30latkiem z Porsche w garażu i nie opłacało ci się wchodzić w związki. Bo szczerze mówiąc na co liczysz? Ja mając te 25 lat zauważyłem, że sam gorszy sort mi został na tinderze a co dopiero jak byłem starszy. Cudów nie
  • Odpowiedz