@WykopX: #lol Ale co to za bajki i lewackie wrzutki na, które się łapią tylko zaczadzeni nienawiścią xD Dojebki do wzrostu nie skomentuje. Poza tym ma konto w banku i karte, zna też język obcy, którego się uczył na studiach pierwszego, drugiego i trzeciego stopnia.
ps. Krawat ma dobrze zawiązany tylko odwrotnie założony, przypuszczam, że ubierał się bez lustra. Każdemu może się zdarzyć. ps2. Dobra zarzutka 7/10 bo
@WykopX: PJ nie posiadam i o dziwo... karty bankomatowej tez nie :PP (jak mi sie skonczyla waznosc to nie dostalem drugiej i korzystam z revoulta :PP
I na tym sie podobienstwa koncza. Z rodziny pozostala mi siorka a krawat wizac potrafie od jakichs 30 lat. I za kazdym razem jak kupuje nowy to pani w sklepie zdziwiona ze potrafie. Jak mowie ile mam lat to zdziwienie mija :P
@WykopX: Jeszcze rozumiem, że jak ktoś sie ubiera od świeta i nie ma nawyku wiązania krawata, ale dla zawodowego posła, to jest strój roboczy. Pomijam już fakt, że na moje oko, to on miał gotowy zawiązany krawat i założył go na odwrót, ale to, że nikt z jego przydupasów, nie zwrócił mu na to uwagi, też świadczy o tym jak wygląda dialog w tej organizacji.
@WykopX jego sukces zawdzięcza zarządzaniu teczkami. Są to metody sowieckie/komunistyczne. W normalnych krajach nie do zaakceptowania ale na naszym podwórku skuteczne.
ps. Krawat ma dobrze zawiązany tylko odwrotnie założony, przypuszczam, że ubierał się bez lustra. Każdemu może się zdarzyć.
ps2. Dobra zarzutka 7/10 bo
I na tym sie podobienstwa koncza.
Z rodziny pozostala mi siorka a krawat wizac potrafie od jakichs 30 lat. I za kazdym razem jak kupuje nowy to pani w sklepie zdziwiona ze potrafie. Jak mowie ile mam lat to zdziwienie mija :P
Myslisz ze
Dobrze, tzw. węzeł potrojny windsorsko-żoliborski
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Mihu_:
On na pewno nie ma 167 cm max 160, widać to jak stoi koło innych ludzi
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/sprawdz-ile-wzrostu-maja-polscy-politycy/yknd8
Pomijam już fakt, że na moje oko, to on miał gotowy zawiązany krawat i założył go na odwrót, ale to, że nikt z jego przydupasów, nie zwrócił mu na to uwagi, też świadczy o tym jak wygląda dialog w tej organizacji.
Ktos tu cos o #idiokracja pisal (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@michaqal: ruski to biegle pewnie
@moj_wykopowy_login: Wtedy na studiach bardzo rzadko były inne języki niż rosyjski, no chyba że na iberystyce ( ͡° ͜ʖ ͡°)