Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WykopX: ale jak to ma 167 cm wzrostu? Wszędzie beka z jego wzrostu a huop tylko o 4 cm wyższy od niego?! Ja pierdziele ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@WykopX: #lol Ale co to za bajki i lewackie wrzutki na, które się łapią tylko zaczadzeni nienawiścią xD Dojebki do wzrostu nie skomentuje. Poza tym ma konto w banku i karte, zna też język obcy, którego się uczył na studiach pierwszego, drugiego i trzeciego stopnia.

ps. Krawat ma dobrze zawiązany tylko odwrotnie założony, przypuszczam, że ubierał się bez lustra. Każdemu może się zdarzyć.
ps2. Dobra zarzutka 7/10 bo
  • Odpowiedz
@WykopX: PJ nie posiadam i o dziwo... karty bankomatowej tez nie :PP (jak mi sie skonczyla waznosc to nie dostalem drugiej i korzystam z revoulta :PP

I na tym sie podobienstwa koncza.
Z rodziny pozostala mi siorka a krawat wizac potrafie od jakichs 30 lat. I za kazdym razem jak kupuje nowy to pani w sklepie zdziwiona ze potrafie. Jak mowie ile mam lat to zdziwienie mija :P

Myslisz ze
  • Odpowiedz
ale jak to ma 167 cm wzrostu? Wszędzie beka z jego wzrostu a huop tylko o 4 cm wyższy od niego?! Ja pierdziele ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Mihu_:

On na pewno nie ma 167 cm max 160, widać to jak stoi koło innych ludzi
  • Odpowiedz
@WykopX: Jeszcze rozumiem, że jak ktoś sie ubiera od świeta i nie ma nawyku wiązania krawata, ale dla zawodowego posła, to jest strój roboczy.
Pomijam już fakt, że na moje oko, to on miał gotowy zawiązany krawat i założył go na odwrót, ale to, że nikt z jego przydupasów, nie zwrócił mu na to uwagi, też świadczy o tym jak wygląda dialog w tej organizacji.
  • Odpowiedz