Aktywne Wpisy

Koksixk +29
W sumie to nie wiem skąd ten najazd na polki pod względem wyglądu. Może ja jestem dziwny, ale mi się tylko Słowianki podobają. Ruskie panny też są spoko, ale no tam jest mentalnosc jaka jest, na Ukrainie nie lepiej xD, także chłopaki myślę, że zamiast cały czas cisnąć p0lkk to powinniśmy jednak docenić te środkowoeuropejskie walory

JAkie macie talenty?
Zacząłem z synkiem(4 lata) zbierać karty pokemon (spodobała mu się bajka Pokémon, zafiksował się nimi, a że kiedyś sam zbierałem karty to stwierdziłem że spróbuje ponownie ale tym razem z nim). Spodobała nam (( ͡° ͜ʖ ͡°)) sie seria Scarlet & Violet, kupiłem zestaw ETB z boosterami, no i oczywiście kilkadziesiąt sztuk brakuje do kolekcji. Czy lepiej szukać pojedynczych sztuk na eBay/rynek wtórny czy też kupować boostery? Czy zakup drugiego boxa ETB ma sens?
W jaki sposób najlepiej podejść strategicznie aby dozbierac brakujące karty?
Z góry dziękuję za odpowiedź!
#pokemon #tcg #hobby
Btw. Który set konkretnie? Scarlet&Violet base set?
Ktory dodatek zbieracie?
Dziękuję serdecznie za odpowiedź, zbieramy scarlet & violet base.
Właśnie zacząłem przeglądać rynek na cardmarket ale również na Allegro u jednego sprzedawcy. Tak czy siak ze względu na box, zamówiłem jeszcze jeden ETB (scarlet). Violet już mamy więc stwierdziłem że do kolekcji będzie spoko dobrać drugi (w środku są też 9x boosterki a widząc jak młody się cieszy widząc kartę nawet standardowa wynagradza padake w środku :D).