Aktywne Wpisy
pierdas007 +654
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +306
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
Ciekawe czy idealnie wyliczyli cewki na 120k, czy może jakieś kijowe świece bosch które wrzuciłem przy 119k przebiegu.
A może niespodzianka i trafię w elitarne grono uszkodzonej głowicy, bo ten typ tak miał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z ciekawych rzeczy jeszcze, to świece oryginał, bosch, lub ngk tylko dostępne.
Cewki w PL tylko oryginał, fatalny Delphi i Facet. Ściągałem z DE Beru (BorgWarner) oraz dostępne jeszcze NGK
Bawimy się!
#mercedes #motoryzacja
@Yawimaya akurat to nie u mnie, ale powiem więcej. Dla niego nawet blaszaka nie ma xD blaszak jest zarezerwowany dla #starelwisko A teraz to nawet na posesji nie stoi, tylko pod płotem bo nie zasługuje ᕦ(òóˇ)ᕤ
@wykopowy-znawca-expert @walokid Po ostatnim od razu zamówiłem dwie kolejne w DE i miałem zmieniać, ale tak zeszlo, więc leżą na półeczce i zaraz po 16.00 będą zmienione i się zobaczy czy pomogło
Kupiłeś ją po wypadku? Bo tylna klapa niezbyt dobrze spasowana...