Aktywne Wpisy
strike_lucky +12
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1018

źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
stratami i ciągłym odpływem kapitału finansowego i ludzkiego.
W zamian 3 zniszczone miasta, kilkadziesiąt wsi i przeorany pociskami step.
Zawsze mieli łeb do interesów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina #wojna
Muszą jeszcze te kilka lat wytrzymać gospodarczo w stanie wojny,.więc jak się to mówi pożyjemy zobaczymy i czekamy na powtórkę historii.
@BogJestMiloscia: Co prawda o połowę mniej.
@BogJestMiloscia: Rozwój, Korea jest jedną z najlepszych gospodarek świata, a nie mają żadnych surowców ani nawet ziemi, a ta co jest nie nadaje się do niczego.
@BogJestMiloscia: Tyle, że wcześniej zarabiali na tym gigantyczne kwoty, dziś de facto dokładają do interesu a jak im chiński pan każe to
Stare graty? To powiedz co ruska ma nowszego niż KA-50 albo albo T90? Albo SU-35? Bo to właśnie Ukraińcy r-----------ą u siebie i w Rosji.
No tak mają natowski sprzęt. To pewnie jak udało
stratami i ciągłym odpływem kapitału finansowego i ludzkiego.
@zwykly_szarak: no... Nie jest tak. Kraje BRICS (które zamieszkiwane są przez większość ludzkości) mocno rozwijają swoją współpracę, za to UE sama siebie ogranicza w rozwoju, USA też co raz gorzej przędzie, Anglia podobnie.
Gdzie problem, ponawiam pytanie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni to chyba lubią. Zawsze lubili.