Aktywne Wpisy

BONAMERA +1183
SmokStarodawny +12
k---a serio? xd no jak dla mnie to on stoi perfidnie przed przejściem dla pieszych, odwrócony do niego twarzą, jeszcze łapie kontakt wzrokowy z kierowcą, także chyba każdy jeden kierowca będzie myślał, że jegomość ma zamiar przejścia przez nie XD
#prawojazdy
#prawojazdy

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-09 133904
Pobierz
Kupowałam nowy łańcuch do mojego roweru i zauważyłam że jest lekko przeceniony triban rc 100 za 300 euro. Niby nie miałam potrzeby kupować roweru, ale może się skusić? Nigdy nie jeździłam na szosa/gravel a już dawno chciałam spróbować. Warto to na pierwszy raz czy dać sobie spokój?
źródło: napierała
Pobierz@WarwaraBasia: Jako rower jest okay ale jako szosa ma zmianę przerzutek oddzielnie więc to taka nie do końca szosa.
@WarwaraBasia: decathlon ma całkiem tanią wypożyczalnię, ok 40-50 zł za dobę. Wypróbuj sobie RC120 albo RC520 na lepszym osprzęcie.
- manetka na kierownicy, która wymaga odrywania rąk do zmiany przełożenia
- tylko 1x7, co sprawia, że przeskoki będą duże, a zakres mały. Sam mam taki napęd w rowerze miejskim. O ile w płaskim jak stół mieście nie jest to problemem (szczególnie przy nastawieniu na jazdę z prędkością ok. 15-20 km/h), to na górkach może być niedogodnością
- opony dość kiepskie (o