Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Rundy 4. i 5. za nami, więc czas nadrobić zaległości w #typerzuzlowy i je podsumować!
Jak poszło wam typowanie poprawnych wyników?
Runda 4:
Lublin - Rybnik = 1 poprawny typ
Jak poszło wam typowanie poprawnych wyników?
Runda 4:
Lublin - Rybnik = 1 poprawny typ

źródło: Wyniki-Runda 4 i 5
Pobierz
a wiec ponownie - uprasza sie o przyklejenie bezpanskiego #kredynastart do jego wlasciciela czyli tagowanie #kredytnastarttuska
Tak zeby kazdy wiedzial komu powinnimsy byc nieskonczenie wdzieczni gdyby sie okazalo ze ktos chce go procedowac......
- nie jacys anonomiowi urzednicy
- nie hetmany paszyki kukuckie
- to TUSK jest autorem i prezenterem pomsylu darmowego kredytu podbiajacego ceny unitow
#kredytnastarttuska
#nieruchomosci #polityka
Czy #kredytnastarttuska to lepsza nazwa?
niestety tak, chodzi o #kredynastarttuska a nie jakis anonimowy kredytnastart..... on ma pomyslodawce i wlasciciela, nie zapomnijamy o tym :)
i dlatego #kredytnastarttuska :)
@printf:
to jest dobre pytanie....
bo WSZYSCY wiedza, ze kaczynski ma wscieklizne na wielki biznes, np. na deweloperow a jednak dal zilone swiatlo na ow program - no tak to jest jak rzadza wladzy lamie nawet najtwardsze zalozenie ideologiczne :)
natomiast