Aktywne Wpisy
wykop +23
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
mickpl +1704
W sumie jak serio zablokujemy 22 mld dla deweloperki shitpostingiem na umierającym portalu ze śmiesznymi obrazkami to będzie to jedna z dziwniejszych akcji w mojej internetowej karierze.
Potem przywracamy handel w niedzielę.
#nieruchomosci
Potem przywracamy handel w niedzielę.
#nieruchomosci
Ktoś doradzi?
Głównie pod pisanie pracy magisterskiej, netflix, excel etc.
#macbook #laptopy
Maki ode mnie się nie grzeją albo ich nowi właściciele z obawy przed "modą" tego nie zgłaszają ;P
https://wykop.pl/wpis/77250021/czolem-tu-wasz-ulubiony-januszeolx-wczoraj-nawiedz#272066827
I wszystko na to wskazuje, że jeszcze dziś lista się wydłuży o 16" z 2021.
te modele z touchbarem które puściłeś z 2019/2018 grzeją się jak p----------e przy zwykłym korzystaniu (na pewno 13 cali)
Thinkpadow, tez mi kilka zostalo ;)
A wlaśnie wiozę te dwie *szesnastki*. Niestety płaskie jak deska :|
Wreszcie zobaczę nad czym spuszcza się połowa mirko.
k---a nie ukrywam że mi zagwozdkę dałeś że się nie grzeją, i czytałem i czytałem i wyłączyłem widgety i k---a albo mam jakieś schizy ale jest chłodniej XD
Jeszcze do całkiem niedawna wyznawcy Apple zachwycali się niemal każdym makiem tocząc "wojnę" z pecetowcami. Maki są pozbawione wad, są super i w ogóle wyprzedzają o lata świetlne konkurencję.
Dopiero pojawienie się modeli z procesorami M1 jakieś +3 lata temu. Sprawiło, że "nagle" maki na intelu zaczęły się grzać, że to ślepa uliczka, i wydane cebuliony w błoto.
Jedną kwestią jest wykopowe lobby wmawiające, że jak nie kupisz z procesorem M1/M2/M3 to albo jesteś biedak albo świadomie się krzywdzisz. Inną IMHO zasadniczą, to w jakim środowisku pracowały i co zassały do środka przez kolejne lata
Nie trzeba mieszkać w obsranym chlewie by doprowadzić do sytuacji, że wiatrak cały czas mieli tym samym ciepłym / gorącym powietrzem. Bo nie może się ono wydostać na zewnątrz.
Od kiedy laptopy nie kosztują tyle co samochód, to przestaliśmy się z nimi obchodzić jak z jakiem. Normą stało się trzymanie sprzętu na nogach, kocu czy pościeli. I mimo, że maki są dość "hermetyczne", nie mają na spodzie perforacji bezpośrednio
Na tym zdjęciu jest ten sam mac, co na powyższych zdjęciach. I mimo, że definitywnie skończyłem z serwisowaniem, to czasem ktoś się wprosi. Powołując się na znajomości lub ci cwańsi wrabiają wspólnego znajomego ;]
I choć będzie pracował z temperaturami jak w dniu zakupu. To wykopowe lobby wzajemnego fapowania do M1 i tak powie, że się grzeje, bo jest na intelu.
A tu znajdziesz mój pełnoletni (pierwszy prywatny) laptop. Który mimo bezwzględnego katowania i doprowadzania niemal do wrzenia. Nigdy nie dostąpił luksusu wymiany pasty. Jeszcze dwa miesiące temu ponownie ratował