Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +722
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

goralcas +372
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz

ja za specjalnie nie szukałam, ale przeglądałam kiedyś np. 4chan. a jak się dowiem o jakimś viralowym okropnym filmiku to muszę choć trochę się czegoś dowiedzieć, mimo że mózg mi krzyczy NIE RÓB TEGO!!!
chyba przez to i czytanie reportaży o tragicznych rzeczach "coś we mnie umarło". ale nie osiągnęłam mistycznego chłodu, jak coś.
#psychologia #pytanie #internet
@chlodna_kalkulacja: same. mysle ze to moze niezle poryć łeb
@Marek_Tempe: (づ•﹏•)づ
@njdnsjdnjs: Na pewno nie jest neutralne, zwłaszcza gdy się o tym pamięta po latach, czyli gdzieś siedzi i w jakiś sposób wpłynęło aż do dziś.
@njdnsjdnjs: Ponoć ten pierwszy raz u takiego potwora jest też traumatyczny, robi to nierzadko