Wpis z mikrobloga

Tak sobie patrzę na wpisy tego Grooveer'a, to taki śmieszek wykopowy chyba.
Przygotowuję małą analizę postów tego jegomościa i humoru nie można mu odmówić.

tu linki do obu wątków i tłumaczeń Grooveer'a.
[link1](https://wykop.pl/wpis/77614143/powiedz-nam-grooveer-czy-jak-jest-taki-#!$%@?-t)
link2

Jak mu ktoś zarzucił, że robi za dużo godzin, to napisał, że nie pracuje 'w internecie' i że nie ma pracy zdalnej. Jak mu zarzucono, że siedzi w nocy, a później od rana znowu jest na Wykopie, to stwierdził, że może, bo ma pracę mobilną.

Robię cały czas analizę językową tego jegomościa, ale chciałem się podzielić z wami tym odkryciem, bo mnie to trochę urzekło.

#ukraina
Konfederusiusz - Tak sobie patrzę na wpisy tego Grooveer'a, to taki śmieszek wykopowy...

źródło: 2024-08-11_17-41-38

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Konfederusiusz: Gość troluje przez cały boży rok, całe boże dni, najlepiej jak dla mnie nie robić żadnych analiz tylko nie karmić trola. I tak, wiem że w tej chwili sam go karmię odrobiną uwagi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Konfederusiusz: wiesz, że praca mobilna, to nie zawsze praca zdalna geniuszu? Np. kominiarz ma pracę mobilną, bo się przemieszcza z jednego miejsca w drugie, ale niemożliwe jest, by wykonywał tę pracę zdalnie.
  • Odpowiedz
@Konfederusiusz

Muszę Wam przyznać rację, faktycznie istnieje prawdopodobieństwo, że pracuje mobilnie, a nie zdalnie. Moja gafa.

„Pracuje mobilnie” brzmi jak z ruskiego translatora.
  • Odpowiedz