Wpis z mikrobloga

#perfumy
Byliby chętni na Hugo Boss The Scent Elixir for Him 3/ml?
Flacha jeszcze nie zamówiona.

Możliwość doboru:
Abercrombie & Fitch Fierce 3/ml (max 20ml)
Azzaro Wanted By Night (batch 2019) 3/ml
Mancera Red Tobacco Intense 4.8/ml (max 40ml)
Mancera Cosmic Pepper 4.2/ml (max 30ml)
Montblanc Explorer EDP 1.5/ml
The Woods Collection Dusk 2.4/ml
Valentino Born in Roma Coral Fantasy 2.8/ml
Paco Rabanne Invictus Parfum 2.5/ml
Rasasi Hawas Ice 2.8/ml

Szkło 3, InPost Mini 12, DPD 10
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@KOLEGAMAMY: no dobra to podaj, które ceny tak Ciebie bolą? Coral Fantasy, które mało kto ma za 3? Może Invictus Parfum którego niżej to widziałem chyba tylko po błędzie cenowym na Flaconi? Poza tym to jest post głównie pod rozbiórkę Bossa, a po kosztach rozbierać nie mam zamiaru, nie każdy wszystko bierze na super promocji.
  • Odpowiedz
  • 1
@KOLEGAMAMY: no widzę ile to kosztuje, aktualnie najtaniej 415, a kolejna cena 499. Nikt Ci akurat tego brać nie każe, a przeżywasz. Sam pewnie jedyne co odlewałeś to próbkę moczu na badanie.
  • Odpowiedz
  • 1
@KOLEGAMAMY: to nie fundacja charytatywna że będę ceny dostosowywał do aktualnej rynkowej tracąc na tym. Jak ktoś chce akurat to co mam to nie będzie brał 50gr taniej z mililitr od innych tylko weźmie jedną wysyłką. Nie doliczam nawet za folie bąbelkową, etykiety czy karton, w który pakuje także nie marudź.
Poza tym akurat Twój trafiony przykład był jedynym który koledze odradzałem skoro nie miał za dużo do czynienia z
  • Odpowiedz
Ciężko się nie zgodzić z Autorem wątku. Sam jak sprzedaję ubytkowe flakony to liczę cenę za jakąś ja osobiście kupiłem a nie jaka jest teraz najniższa. Ciężko kupować każdy flakon po mega promocji, nie da się.
  • Odpowiedz