Aktywne Wpisy
nati289 +17
Byłam na 5 randkach z #tinder przez ostatnie 2 miesiące, 26 lat, myślę, że jestem całkiem atrakcyjna, takie 7/10, szukam faceta zaradnego, opiekuńczego, dbającego o siebie i przede wszystkim takiego, który na pierwszym miejscu stawia kobietę i jej potrzeby.
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko
Niestety, rynek matrymonialny w tym kraju to jest porazka. Dorosłe chłopy mieszkają z rodzicami i szukają "drugiej mamusi" - posprzątaj, ugotuj, upierz. Zero inicjatywy od siebie, żeby zabrać na wyjazd, tylko
Urynowyurynator +151
Drodzy maturzyści, jeśli jeszcze nie złożyliście papierów na studia to dam wam dobrą radę. Nie idziecie na informatykę. Serio. Rynek pracy jest rozku#wiony jak piz#a przeciętnej polki po karuzeli kutasow.
Kiedyś większość studentów na informatyce łapała pierwsze pracę już na drugim roku studiów(głównie zaoczne) , więc od momentu podjęcia studiów, być może będziecie szukać pracy już za niecałe dwa lata. Rynek się w tym czasie na pewno nie poprawi, a może nawet pogorszy.
Prawdopodobnie
Kiedyś większość studentów na informatyce łapała pierwsze pracę już na drugim roku studiów(głównie zaoczne) , więc od momentu podjęcia studiów, być może będziecie szukać pracy już za niecałe dwa lata. Rynek się w tym czasie na pewno nie poprawi, a może nawet pogorszy.
Prawdopodobnie
One drive początkowo na Windowsy teraz dla wszystkich i jako jedyna aplikacja potrafiła mi odtworzyć książkę w pdfie gdzie można zmienić tło na czarne i białe literki. Pozostałe wbudowane w #samsung jak notatki z czytnikiem, albo office czy że sklepu play albo nie mają takiej opcji albo wyrzuca monit nie można zmienić tła bo plik jest pdfem xd
One drive ma to gdzieś i zmienia na zasadzie negatywu, działa.
#android #ksiazki
źródło: Screenshot_20240811_105812_OneDrive
Pobierzźródło: temp_file2932540818723193682
Pobierz@r5678: Po co zmieniać na tryb, który jest gorszy dla oczu?
W dodatku włączam tryb ochrony wzroku gdzie są ciepłe barwy i literki wtedy idą bardziej w stronę pomarańczu. Także nie wiem czy gorsze dla oczu bo dużo mniej światła do ciebie dociera, a nie tak jakbyś sobie świecił latarką w oczy.
Sepię to sobie mogę