Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć!
Poszukuje sukienki na wesele. Czy polecacie jakiś sklep internetowy lub stacjonarnie #krakow #skawina #myslenice ewentualnie w okolicach?
#wesele #sukienka #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moja żona uważa że do takich rzeczy świetna jest Tandeta.

@Sl_w_k_1: masz mądra żonę. Kupowałem tam parę razy garnitury, koszule czy marynarki. Głównie właśnie na jakieś okazje typu wesela, imprezy żeby fajnie wyglądały a nie było mi szkoda. Na raz tam idzie kupić coś fajnego, ale jak ma być jakościowo dobre (skład) np. do codziennego noszenia to już raczej patrzę na markowe sklepy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Sl_w_k_1 Czemu takie oczy? xD W sumie nie znam tego miejsca. Jak jakościowo? I cenowo?
@ZuzannaZLuizjany dziękuje :)
@JCash bardziej na "okoliczność". Teraz na wesele, a czy potem się mi przyda to się okaże. Jak jakościowo?
@Just_Jump tak do 500 zł myślę, że mogę dać. Jestem zielona w tym temacie więc nie wiem jak to cenowo wyglądają takie suknie. Ostatni raz kupowałam na studniówkę
  • Odpowiedz
Co masz na myśli "nie było szkoda"?

@mirko_anonim: z punktu widzenia faceta: nie idzie się na wesele kuzyna albo kolegi w garniturze za kilka tysięcy (normalna cena) tylko w czymś czego nie będzie szkoda jak jakiś pijany wujek wyleje na ciebie gorący rosół, albo ktoś szarpnie cię za rękaw podczas tańca

U kobiet jest chyba łatwiej bo ładna suknia potrafi nie być taka droga
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim sklep konik w myslenicach, to taki typowo 'weselny' sklep. Ew. kawałek dalej od Krakowa Pcim/Stróża jest drugi konik i garnitex (podobny profil)
  • Odpowiedz
W lumpie poszukaj. Ciepło jest. Znajdziesz coś uniwersalnego na 100 % pod warunkiem, że poszukasz w dniu dostawy, a i masz dużą pewność, że nie będzie dziewczyny w takiej samej sukience na weselu;)
@mirko_anonim:
  • Odpowiedz