Aktywne Wpisy
wykopowicz_ka +72
#kanalzero
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.

Rostovskyy +2
Cześć!
Poszukuje sukienki na wesele. Czy polecacie jakiś sklep internetowy lub stacjonarnie #krakow #skawina #myslenice ewentualnie w okolicach?
#wesele #sukienka #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Moja żona uważa że do takich rzeczy świetna jest Tandeta.
Ale jak powiedziała o tym swoim koleżankom s korpo to zrobiły oczy jak pieciozłotowki.
@Sl_w_k_1: masz mądra żonę. Kupowałem tam parę razy garnitury, koszule czy marynarki. Głównie właśnie na jakieś okazje typu wesela, imprezy żeby fajnie wyglądały a nie było mi szkoda. Na raz tam idzie kupić coś fajnego, ale jak ma być jakościowo dobre (skład) np. do codziennego noszenia to już raczej patrzę na markowe sklepy
@ZuzannaZLuizjany dziękuje :)
@JCash bardziej na "okoliczność". Teraz na wesele, a czy potem się mi przyda to się okaże. Jak jakościowo?
@Just_Jump tak do 500 zł myślę, że mogę dać. Jestem zielona w tym temacie więc nie wiem jak to cenowo wyglądają takie suknie. Ostatni raz kupowałam na studniówkę
@mirko_anonim: z punktu widzenia faceta: nie idzie się na wesele kuzyna albo kolegi w garniturze za kilka tysięcy (normalna cena) tylko w czymś czego nie będzie szkoda jak jakiś pijany wujek wyleje na ciebie gorący rosół, albo ktoś szarpnie cię za rękaw podczas tańca
U kobiet jest chyba łatwiej bo ładna suknia potrafi nie być taka droga
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@mirko_anonim: