Wpis z mikrobloga

W reżimowej Brytanii możesz być wzorowym obywatelem przez całe życie, nigdy nie złamać prawa i
na emeryturze trafić za kratki na 3 lata za odmowę rozejścia się od protestu
#uk #totalitaryzm
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grim_fandango: już widziałem wiele wpisów gdzie pisano tutaj, że ktoś skazany za podpalenie koszy na śmieci - tylko że ten kosz służył aby zagrodzić wyjście ludziom w podpalonym budynku. Inna sytuacja była ze chłopak dostał wyrok bo krzyczał i gestykulował ale okazało się że kopnął policjanta i próbował zabrać mu sprzęt, do tego wielu z tych wzorowych obywateli mieli w przeszłości wiele innych wyroków na koncie.

Na koniec dodam, że
  • Odpowiedz
@Varin: Chorym to się dopiero jest jak za cudze błędy się siebie oskarża i leży jak prosiak do zarżnięcia przed jakimś murzynem lub muslimem.
  • Odpowiedz
@Varin: Ja pracowałem 2,5 roku na zaproszenie firmy brytyjskiej parenaście lat temu, więc nie w----------m się tam nielegalnie i nie atakowałem ideologicznie mieszkańców GB.

W każdym normalnym kraju, imigranci nie powinni mieć żadnych praw wyborczych, ich liczba realnie powinna być znacznie ograniczona i większość z nich powinna po kilku latach wracać do siebie.
  • Odpowiedz
W każdym normalnym kraju, imigranci nie powinni mieć żadnych praw wyborczych, ich liczba realnie powinna być znacznie ograniczona i większość z nich powinna po kilku latach wracać do siebie.

@KollA: Aha, czyli np Zjednoczone Emiraty, gdzie 87.9% populacji stanowią imigranci, do zlikwidowania? Tak samo Katar 78%, Kuwejt 72%, Luxemburg 47%, Australia 30%, Singapur 37%, Nowa Zelandia 27%, Arabia Saudyjska 38%?

Wszystko do zlikwidowania, za duzo imigrantów którzy niszczą kraj, co?
  • Odpowiedz
@Varin: Ty chyba jednak głupi jesteś, ale raczej prowokator komunista, czy inny agent zagranicznego wywiadu. Nie dość, że nasi politycy to w większości debile sprzedający się za srebrniki, to jeszcze w przestrzeni publicznej jest mnóstwo takich pajaców, udających miłość do wszystkich.

W Polsce raz nie mamy takiego wydobycia ropy naftowej (czy innych surowców), a dwa wiele wyższych warunków życia jest tu celowo niszczona np. przez byłych feudałów na spółkę z
  • Odpowiedz