Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #

źródło: baobao
Pobierz
b_oski +75
Thuja, zwana także żywotnikiem, cmentarnym zielem lub po prostu chujem to jeden z niewielu gatunków krzewów, którymi gardzę i przeciwko sadzeniu którego prowadzę osobistą krucjatę od wielu lat.
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w

źródło: comment_1651166724JRrqxCaar2UpV5MdFGM7k1
Pobierz
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #kredythipoteczny #kredyt #finanse #budownictwo #warszawa #krakow
w tych miastach nie chce nikt mieszkac, poza jakims malym procentem snobow/idiotyow, ktorzy sie faktycznie jaraja takim gownem
problem by odpadl gdyby dodac regulacje nakazuje (lub promujace) umozliwianie ludziom pracy z dowolnego miejsca, tak dlugo jak praca jest wykonywana zgodnie z przyjetymi normami (tzn. teraz juz tak jest,
@Viado: ale z wieśniakami to się ucina kontakty xD
@katopa: tak, dokładnie, dlatego wszystko jest z------e, korki bo ludzie próbują uciec z tej warszawki xddd a na mieszkania zupełnie nie ma chętnych, dopłacają aby ktoś wreszcie kupił/wynajął
wieś najlepsza mordo, mówię ci
myślę, że moi znajomi tak samo bo jakoś nikt z nich nie ucieka, mimo nawet full zdalnej pracy
Wyobraź sobie scenariusz na tej twojej full zdalnej. Pracujesz w wawie na full zdalnej, to stwierdzasz ze w----------z, robisz hipotekę na domek w Bieszczadach. Potem twoj pan zmienia zdanie i karze ci wracać. Masz dwa wybory, szukasz nowej pracy albo wywracasz sobie życie do góry nogami. Jak myślisz że zawsze latwo tą nową pracę znajdziesz... to
Po prostu nie rozumiesz widsc tego że jesteś niewolnikiem miejsca w którym pracujesz, nawet jeżeli chcesz tam mieszkać
źródło:
Pobierza znam takich co się pobudowali i przez dzieci
zaden mit, najwyzej trafiles w banke gdzie tego nie ma (w sumie to nwm
ja robię w budżetówce, trochę zdalnie, trochę na miejscu bo też jeżdżę w teren, nadgodzin po prostu nie ma xD
różowa pracuje w typowym korpo, żadne it, księgowość, żadnych nadgodzin od lat nie brała i też jak teraz