@Cztero0404 dla kowalskiego ktory pije żuberka albo tyskie to gość może byc autorytetem piwnym bo jakąś wiedzę ma, wpis właśnie jest od niedzielnego popijacza żuberka a nie fanatyka piw kraftowych
dla kowalskiego ktory pije żuberka albo tyskie to gość może byc autorytetem piwnym bo jakąś wiedzę ma, wpis właśnie jest od niedzielnego popijacza żuberka a nie fanatyka piw kraftowych
@magiol: Spokojnie, też nie jestem fanatykiem piw kraftowych i ogólnie za każdym razem tak samo mocno mnie śmieszy jak ktoś twierdzi, że nie jest alkoholikiem i czuje się tym lepszym bo zamiast 4-paka tatry wali pintę.
Miłosław IPA np.
@eaxata właśnie o ile zwykłe białe mi smakowało to jak kupiłam ) to było takie meh
@ChinChoppa miłosław też zajebisty. i o dziwo leszek z biedry 0.33 w butelce też był mega spoko.
@magiol: ''chwalił nawet kopyr'' to rzeczywiście autorytet XD
@ChinChoppa: Nie przesadzaj są w porządku, problem jest taki iż wiele ludzi oczekuje zbyt dużo od zwykłego chamskiego piwa za 3-4 zł
@magiol: Spokojnie, też nie jestem fanatykiem piw kraftowych i ogólnie za każdym razem tak samo mocno mnie śmieszy jak ktoś twierdzi, że nie jest alkoholikiem i czuje się tym lepszym bo zamiast 4-paka tatry wali pintę.