Wpis z mikrobloga

#bernatowicz #nautilus #ufo #ufonapowaznie #kosmos #kosmiczneopowiesci #kosmicznapropaganda

"Ja, moi drodzy widzowie, zobaczyłem tego człowieka i od razu wiedziałem że on mówi prawdę. Ufo jest takim samym namacalnym zjawiskiem jak ten stół, który teraz dotykam u pana w studiu. Ja wiem, że ludzie, którzy mnie teraz słuchają o kosmitach reagują hihi haha co ten człowiek wygaduje, ale ja wam gwarantuje że to jest najprawdziwsza prawda, to jest czysta nauka. Do mnie przychodzi wiele znanych osób, ale ja nie mogę zdradzić ich nazwisk, bo te osoby miałyby wtedy przechlapane, one się boją. Ja mogę teraz panu opowiedzieć taką historię; tylko który to był rok żebym nie skłamał..."
~~ Bernatowicz Robert

A potem i tak jedynym dowodem są dwie sklejone miski ze Zdanów ( ͡º ͜ʖ͡º)

https://youtu.be/3qNsMKT94-Y?si=3Mh4J9OIWmKVI4vL
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ogólnie r---------a mnie "fenomen" tego człowieka... wszędzie się o nim rozpisują, a chlop po prostu wyczaił łatwy hajs za podszywanie się za jakiegoś guru/Mesjasza. Co najgorsze, to działa. C--j z nim
  • Odpowiedz
@chora-glowa ja się zastanawiam, czy on nie jest jednak p----------y najzwyczajniej w świecie. To nie jest taki łatwy hajs chodzić i p-------ć te bzdury i całe swoje życie zmienić w jakąś chora bajkę
  • Odpowiedz
  • 0
@JicchakPerec pozwolisz że ukradnę znaczy się zapisze

@cichooo mnie bardziej ciekawi czy on serio wierzy w to co mówi, niby słychać pasje w jego głosie ale to radiowiec i dziennikarz telewizyjny z krwi i kości więc zna różne sztuczki aby przekonać widzów do swojej racji
  • Odpowiedz
@smallboobslover zapraszają go na jakieś występy niby i tam pewnie płacą, ale przecież to nie dzieje się codziennie. Mi się wydaje, że nikt za te wywiady nie płaci, a na pewno nie tyle, żeby można z tego żyć. Pewnie ma jakiegoś patronite albo inne g---o
  • Odpowiedz