Aktywne Wpisy

WielkiNos +138
Mireczki potrzebna wasza pomoc. #p0lka po menopauzie sprowadziła do Polski na 3 miesiące oszusta materialnego z Nigerii, którego urząd wydalił z kraju, bo najwidoczniej jedno spojrzenie na nich i wiadomo, że to nie ma żadnego związku z miłością, ale kobieta za nim tęskni i zbiera na jego bilet.
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc

źródło: temp_file2109979782380570407
Pobierz
Caracas +119
Mój dobry kolega (w sumie przyjaciel), który dostał od rodziców mieszkanie na studiach bez kredytu + jego obecna żona to samo.
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
"Ja, moi drodzy widzowie, zobaczyłem tego człowieka i od razu wiedziałem że on mówi prawdę. Ufo jest takim samym namacalnym zjawiskiem jak ten stół, który teraz dotykam u pana w studiu. Ja wiem, że ludzie, którzy mnie teraz słuchają o kosmitach reagują hihi haha co ten człowiek wygaduje, ale ja wam gwarantuje że to jest najprawdziwsza prawda, to jest czysta nauka. Do mnie przychodzi wiele znanych osób, ale ja nie mogę zdradzić ich nazwisk, bo te osoby miałyby wtedy przechlapane, one się boją. Ja mogę teraz panu opowiedzieć taką historię; tylko który to był rok żebym nie skłamał..."
~~ Bernatowicz Robert
A potem i tak jedynym dowodem są dwie sklejone miski ze Zdanów ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://youtu.be/3qNsMKT94-Y?si=3Mh4J9OIWmKVI4vL
źródło: 9aa2f93baf8f002b5065d3f3b5e5b69793093b5f2123db4abe6a4d8b80e3dfbd
Pobierz@cichooo mnie bardziej ciekawi czy on serio wierzy w to co mówi, niby słychać pasje w jego głosie ale to radiowiec i dziennikarz telewizyjny z krwi i kości więc zna różne sztuczki aby przekonać widzów do swojej racji