Wpis z mikrobloga

• 0
@Squanto: tylko to jest wyłącznie krytyka z jednej strony. Generalnie udowadnia to, że kanał zero jest oglądany w przytłaczającej większości przez określoną grupę wyborców, bo innych treści nie tolerują.
  • Odpowiedz
@matti-nn

@Squanto: tylko to jest wyłącznie krytyka z jednej strony. Generalnie udowadnia to, że kanał zero jest oglądany w przytłaczającej większości przez określoną grupę wyborców, bo innych treści nie tolerują.

Chyba trochę odleciałeś
  • Odpowiedz
  • 0
@wicherq: nie wydaje mi się. Wystarczy spójrzeć na ilość łapek w dół pod tym filmem i komentarze. Sam film nie był też w żaden sposób kontrowersyjny, wręcz bardzo stonowany. Wystarczyło, że nie spłycił tematu do "islamiści źli" żeby wylał się hejt.
  • Odpowiedz
@matti-nn sam materiał był tylko i wyłącznie opinia niepodparty niczym. Pod materiałem nie widać ilości lapek w dół, chociaż sam taka dałem, pierwszy raz dla materiału z tego kanału. Stonowany to on był ale właśnie dla jednej ze stron( ͡º ͜ʖ͡º) czyli skrojony pod takiego widza jak Ty. Na kanale są różne treści, przekazywane obiektywnie. Pan który nakręcił ten odcinek powinien bardziej się postarać.
  • Odpowiedz
@matti-nn: nie będę się spierać że na kanale zero jest zdecydowana większość widowni anty lewicowej ale akurat nastroje anty imigracyjne są podkręcone na maksa w tym momencie i nawet na kanałach które imo są obiektywne typu ORB jak sobie wejdziesz w komentarze pod filmami odnośnie imigrantów albo lewicy to będziesz miał to samo. Nazwij to jak chcesz rasizm, ksenofobia itd ale takie są fakty że ludzie są mega negatywnie nastawieni
  • Odpowiedz