Wpis z mikrobloga

Jeżeli ktoś z was waha się czy wziąć 3czkę to polecam z całego serca

@Adrian090298: Musisz mieć strasznie niskie wymagania. Ja wahając się sobie taką wypożyczyłem i to zdecydowanie jeden z najgorszych współcześnie produkowanych samochodów.
  • Odpowiedz
@ShortyLookMean: Highland jest zarąbisty. Widziałem stare filmiki o tesli ale nawet w salonie na początku roku widać było jak nowy model s/x odstaje jakością wykonania od highlanda
  • Odpowiedz
serio? Co było nie tak?

@assninja: teraz już wszystkiego nie pamiętam. Pisałem tu gdzieś rok temu. Najbardziej mnie irytowało:
- niemożliwość zajęcia porządnej pozycji za kierownicą. Próbowałem, i próbowałem, ale zawsze brakowało jakiejś regulacji, teraz już nawet nie pamiętam co konkretnie mi nie pasowało
- klima była żenująco słaba. O ile ruszając to nie problem, bo można sobie schłodzić samochód, o tyle trzymanie non stop włączonego chłodzenia na mieście raczej za dużo baterii zeżre
  • Odpowiedz
@ShortyLookMean: hm ciekawe bo do większości zarzutów nie umiem się nawet odnieść, klamki można otwierać jednym palcem najmniejszym po prostu je wciskając, wygłuszenie - chyba nie zwracam uwagi?? Ale nawet przy autostradowych prędkościach nie jest źle, na zawieszenie nigdy nie narzekałem ale też do jakliegoś GT3 nie mam porównania, centralny wyświetlacz też jakoś mi nie przeszkadza. Co kto lubi, jeśli tobie przeszkadzało no to może faktycznie masz powód :)
  • Odpowiedz