@RobertoCecon: Jakby ci się udało zwiększyć to daj znać. Jestem ciekaw, bo raczej nie planuje grać na CFD. Chyba, że raz do roku na "pewniaczka", a wiadomo, że jak zarabiać to dużo.
@cebulowyInwestor Pytałem support i kolega @obserwator_swiata ma rację trzeba być klientem doświadczonym lub profesjonalnym. W pon zadzwonię do opiekuna klienta może coś podpowie jak to ominąć.
@RobertoCecon @cebulowyInwestor papier o wykształceniu ekonomicznym albo wystarczajaco duży obrót na domyślnej dźwigni i przejrzenie dostarczonych materiałów edukacyjnych. Jest na stronie. Można to zrobić .
@RobertoCecon: nie ominiesz wymogu, bo to nie są wymysły xtb, tylko Unii europejskiej i każdy broker regulowany w Unii musi tego przestrzegać. Klient doswiadczony dostaje większą dźwignię niż zwykły, a klient profesjonalny jeszcze większą niż klient doświadczony, ale profesjonalny nie ma już chyba ochrony przed ujemnym saldem.
I teraz tak. Spełnienie warunków do zostania klientem profesjonalnym może być trudne, lub wręcz nie do zrobienia. Natomiast spełnienie warunków do zostania klientem doświadczonym jest dosyć proste.
Potrzebujesz udokumentować transakcje na łączną kwotę 2 miliony euro na rynku cfd. Wbrew
@obserwator_swiata: ps. Z forexem to tylko przykład jak to jest liczone. Nie wiem, czy transakcje na rynku Forex też zaliczają, pewnie nie, ale trzeba by zapytać opiekuna. Cfd na Forex oczywiście tak.( ͡°͜ʖ͡°)
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca. #gory #sniezka #karkonosze #sudety
Jestem ciekaw, bo raczej nie planuje grać na CFD.
Chyba, że raz do roku na "pewniaczka", a wiadomo, że jak zarabiać to dużo.
Klient doswiadczony dostaje większą dźwignię niż zwykły, a klient profesjonalny jeszcze większą niż klient doświadczony, ale profesjonalny nie ma już chyba ochrony przed ujemnym saldem.
I teraz tak. Spełnienie warunków do zostania klientem profesjonalnym może być trudne, lub wręcz nie do zrobienia. Natomiast spełnienie warunków do zostania klientem doświadczonym jest dosyć proste.
Potrzebujesz udokumentować transakcje na łączną kwotę 2 miliony euro na rynku cfd. Wbrew
https://youtu.be/ZP4eSluC7PQ