Wpis z mikrobloga

Nie że chciałbym jakąś szpileczkę wbijać @lepaq albo innym fanom Jagielloni ale tak jak dziś pisałem w tym tygodniu jest to pojedynek polsko-skandynawski, podobnie grających drużyn rywala.
Młodszy i słabszy brat sprał Jagiellonie.
Legia wzieła rewanż na wyjeździe, na starszym i silniejszym.
#mecz #legia #lke
thorgoth - Nie że chciałbym jakąś szpileczkę wbijać @lepaq albo innym fanom Jagiellon...

źródło: 453455

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth ja jestem zdania, że Mistrz Norwegii jest mocniejszy. Wyżej wyceniana drużyna to tylko szczegół. Legia pokonała u siebie też Aston Villa ~700mln euro wartość. Brondby to nie jest drużyna, która regularnie występuje w pucharach, a jak występowała to miała 2x mniej punktów w LE niż debiutujący Raków w fazie grupowej xD
Ale zwracam honor każdemu, kto mówi, że doświadczenie i bogatsze kluby lepiej będą nas reprezentować w pucharach. Ale nikt
  • Odpowiedz
@thorgoth: Nie no nie porównujmy Molde do Brondby. Molde coś znaczy w europejskich pucharach, Brondy to z całym szacunkiem trochę lepsze leszcze, Legia przy nich to pucharowy wyjadacz.
  • Odpowiedz
@thorgoth: młodszy i słabszy brat XDD wy interesujecie się cos piłką, że piszecie takie glupoty? Bodo jest lepsze niz Brondby, ale uważam, że Legia powalczyłaby z Bodo, a Jaga poleciałaby z Brondby.
  • Odpowiedz
  • 0
Ale nikt nie odbierze Jagiellonii marzyć, nabierać doświadczeń, cieszyć się nową przygodą

@lepaq: i dlatego kibicuje Jagielloni fchuj, bo ranking i dodatkowo dlatego że podoba mi się wasza drużyna, po prostu grają ładnie dla kibica i mają niedoceniony potencjał.
Ale jeśli nie stanie się cud to dostaniecie w------l z Bodo/Glimt. Nie dlatego że są dużo lepsi tylko dlatego że są cwańsi i bardziej doświadczeni.
Zbierajcie expa, oby jak najwięcej, w
  • Odpowiedz
@thorgoth: Ale też z punktu widzenia rankingu i sytuacji polskiej ligi to lepiej żeby Jagiellonia grała w takiej lidze konferencji i ciułała punkty, zarówno do rankingu swojego jak i krajowego. Kasa mniejsza owszem ale tak poza tym jednak mogą wyjść na tym na plus.
  • Odpowiedz
@thorgoth: nie żartuj. Od 2006 roku Broendby grało 1x w fazie grupowej. To są straszne ogóry i chyba tylko w Polsce BIF jest jakiś dziwny przypadek że traktujemy ten klub jako jakichś mocarzy. Za każdym razem jak polski klub na nich trafi to jest gadane że NIEEE NO BEDO CIĘŻARY. I wszystkie kluby dostają przed nimi srania.

Być może to jest kwestia tego historycznego meczu z Widzewem gdzie wszystkim Broendby
  • Odpowiedz
  • 0
@peetee: mam wrażenie że to jest schemat który sie powtarza
- Legia remisuje z Realem; Real jest beznadziejny, słaby, nie zakwalifikuje się do pucharów w Hiszpanii
- Legia wygrywa z Aston Villą - beznadziejna, słaba drużyna, spadną z premier leauge
- Legia jako pierwsza drużyna wygrywa w Danii - Brondby jest beznadziejne, to żaden sukces, Chrobry Głogów by tam wygrał 5:0

Skąd się ten schemat bierze?
  • Odpowiedz
@thorgoth: nie no ja się zgadzam xd nie mowie ze to zaden sukces.

Chodzi mi o dziwny mit Broendby w Polsce, a ostatnio gramy z nimi często.

Odnosiłem się do porównań Bodo vs Broendby. Bodo to dużo powazniejsza drużyna.

Zresztą tych też o--------y niedawno, więc nie wiem gdzie kontrowersja
  • Odpowiedz