Aktywne Wpisy

zlimer +346
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +81
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Młodszy i słabszy brat sprał Jagiellonie.
Legia wzieła rewanż na wyjeździe, na starszym i silniejszym.
#mecz #legia #lke
źródło: 453455
PobierzMoże dwie wielkie drużyny wspaniałej ligi przejdą dalej
źródło: 84798e5694abae2729c994dc83bffbcae1720ab84ea4566bfe3e927aef7852ec
Pobierzźródło: 346c894de44493edd9e4475d3d1077e410c7fdeb0b341ba021069be4534f4e9f
PobierzAle zwracam honor każdemu, kto mówi, że doświadczenie i bogatsze kluby lepiej będą nas reprezentować w pucharach. Ale nikt
@lepaq: i dlatego kibicuje Jagielloni fchuj, bo ranking i dodatkowo dlatego że podoba mi się wasza drużyna, po prostu grają ładnie dla kibica i mają niedoceniony potencjał.
Ale jeśli nie stanie się cud to dostaniecie w------l z Bodo/Glimt. Nie dlatego że są dużo lepsi tylko dlatego że są cwańsi i bardziej doświadczeni.
Zbierajcie expa, oby jak najwięcej, w
Być może to jest kwestia tego historycznego meczu z Widzewem gdzie wszystkim Broendby
- Legia remisuje z Realem; Real jest beznadziejny, słaby, nie zakwalifikuje się do pucharów w Hiszpanii
- Legia wygrywa z Aston Villą - beznadziejna, słaba drużyna, spadną z premier leauge
- Legia jako pierwsza drużyna wygrywa w Danii - Brondby jest beznadziejne, to żaden sukces, Chrobry Głogów by tam wygrał 5:0
Skąd się ten schemat bierze?
Chodzi mi o dziwny mit Broendby w Polsce, a ostatnio gramy z nimi często.
Odnosiłem się do porównań Bodo vs Broendby. Bodo to dużo powazniejsza drużyna.
Zresztą tych też o--------y niedawno, więc nie wiem gdzie kontrowersja