Wpis z mikrobloga

  • 1
@NiebieskiWStringach: tak, ale to chyba nie jest kraft a w miare dobrej jakosci "kula". Szukam bardziej czegos w stylu Warszawskich kebabow dobrej jakosci. Mam wrazenie, ze na slasku jest jakas czarna dziura w tej kwestii :(
  • Odpowiedz
@RapidoPL w Katowicach nie ma bardzo dobrych kebsow, a duuuuuzon ich juz probowalem. Jak dla mnie wyroznia sie Pajda i 02 Kebab: ten pierwszy to taka lepsza garmazerka i calkiem dobry jaksciowo, drugi to typowa kulka, ale calkiem dobra ;)
  • Odpowiedz
@RapidoPL: Nie ma takiego na całym Śląsku. Gryfny w Zabrzu kilka lat temu był nawet dobry, ale potem zjazd w dół. Wszelkie Pajdy, Aliki, Amiry itp. są nic nie warte. Tak jak @Marcines zauważył, tutaj chyba wszyscy uwielbiają kule mocy xD
  • Odpowiedz
@RapidoPL Kiedys w Tychach 43sto bistro na hali targowej serwowali w soboty własnoręcznie robionego kebsa... Niestety to przeszłość. Pytałem ich nawet czy to kiedyś wróci ale niestety, nie planują w najbliższym czasie.
  • Odpowiedz