Wpis z mikrobloga

Orientuje się ktoś czy wszystkie szlifierki kątowe parkside mają taki sam rozmiar tego elementu?
Zerwał mi się trzpień do zmiany narzędzia i uszkodził obudowę. Szlifierka #parkside pws 125 f6. Jest kilka uszkodzonych na olx i zasadniczo poszukuje tylko tego elementu jeśli ktoś ma :)
#narzedzia #majsterkowanie #mechanikasamochodowa
MazurskiSmak - Orientuje się ktoś czy wszystkie szlifierki kątowe parkside mają taki ...

źródło: temp_file754391585750486862

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MazurskiSmak: wiesz że parkside ma 3 lata gwarancji? może Twoja ją jeszcze ma, a jak nie to do większości narzędzi da się dokupić części zamienne, może warto po prostu do serwisu uderzyć?
  • Odpowiedz
  • 0
@rajman wiesz co, przeczytałem twoją odpowiedź i rzeczywiście - znalazłem na allegro taki sam model uszkodzony, za... 13 zł ( ͡ ͜ʖ ͡)
No to teraz dopóki się nie spali silnik to mam części zamiennych od metra
  • Odpowiedz
@rajman: Pokaż proszę stronę gdzie bez problemu znajdę wszystkie części do sprzętu Parkside tylko niech to nie będzie allegro tak by można było normalnie coś odnaleźć. Na GTXService jest dosłownie kilka narzędzi, co z resztą?
  • Odpowiedz
@ksiak: napisałem przecież, że po części warto zadzwonić/napisać do serwisu, ja tak robiłem np z akcesoriami do przecinarki plazmowej i wkrętarki - reszty za Ciebie nie zrobię
  • Odpowiedz
@rajman: czyli mam dzwonić do lidla? Czy gdzie?:D Bo wyszukiwarka na hasło "Serwis parkside" wyrzuca stronę która wygląda jak scam.
  • Odpowiedz
@ksiak ja pisałem na maila który był w instrukcji obsługi od narzędzia. Dla różnych urządzeń są to różne serwisy to wiem na pewno. Jak nie masz już książeczki a urządzenie nadal sprzedają w lidlu to obczaj sobie instrukcje w sklepie
  • Odpowiedz