Wpis z mikrobloga

Dobra, niezależnie od tego, jak skończą się zawody, można uznać, że plan Grbicia na Śliwkę i Kaczmarka totalnie się nie udał. Oboje bezużyteczni, pan Bednorz i Bołądź zagraliby na pewno lepiej. W sumie Bołądź wczoraj grał, a wszedł za kontuzjowanego Bieńka do składu, więc już tutaj mamy potwierdzenie.

Grbic nie pomaga decyzjami

#siatkowka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DerMirker: nie możesz tak pisać bo cię zlinczują.
Na X (Twitter) zwróciłem uwagę że holujemy 2 zawodników a ten przydatny robi 3/4 czasu za 5 koło u wozu - to myślałem że mnie zlinczują! Naruszasz święty kościół Zaksy pod wezwaniem Nikoli Grbicia.
Zwrócenie uwagi nawet MERYTORYCZNEJ nie jest mile widziane. Teraz trzeba fhoooy słodzić i pudrować prawdę.
  • Odpowiedz
@vasos: ja nie podważam sukcesu Grbicia. Ja mu gratuluje i się mega cieszę.
Ale czy bycie z finale IO zabrania merytorycznych rozmów. Na nikogo nie pluje, nikomu nie ubliżam tylko stwierdzamy fakt.
Poza tym nie ma co ukrywać - pod względem sportowym mamy kadrę wyjątkowych roczników w prime time.
Totalnie żaden trenem nawet Vital nie miał takiej kombinacji w kadrze.
Poza tym każdy medal ma dwie strony. Majac taki potencjał,
  • Odpowiedz
@DerMirker: Też uważam tak samo. Śliwka jak już musiał jechać dla atmosfery to równie dobrze mógłby klaskać jako 13ty zawodnik za bandami. Za niego w składzie powinien być Bednorz, a za Kaczmarka - Bołądź i jest dobrze i sprawiedliwie.
  • Odpowiedz