Wpis z mikrobloga

Hej!
To znów ja.
Przypominam... nadal nowicjusz, który dopiero od wczorajszego przejazdu ma garmina.

Powiedzcie mi proszę, czy istnieje jakieś forum albo grupka na facebooku, gdzie ludzie wymieniają się swoimi trasami (najlepiej w rozszerzeniu gpx)?

Chętnie pojeździłbym na bardziej sprawdzonych już trasach przez kogoś - w szczególności gravelowo, bo tu jednak trochę ważniejsze aby nie wpierdzielić się w totalny pioch :P

Interesują mnie trasy rzędu 60-250km.

#garmin #rower #gravel #warszawa
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Estetykatopodstawa: w aplikacji Garmin Connect jest opcja wyznaczania tras: menu Treningi i Planowanie -> Kursy -> Utwórz kurs. Można tam automatycznie generować trasy (również gravelowe), podajesz dystans i aplikacja proponuje trasę na podstawie heatmapy, także potencjalnie sprawdzone przez innych.
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: masz w Google wpisz trirent trasy gravel Warszawa i są dwa posty na blogu.
Jest grupa gravel Warszawa na fb. Są też inne blogi w Google z trasami gravel w Warszawa i okolice.
ALEEE
NIGDY
PRZENIGDY XD
NIE JEDZ NA WIELORYBA XD
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: jest opisany w trasach trirent jakoś trudny XD.
To tereny od siekierek do południowego. Jeżdżą tam jeeepami ale też gravelovcy się zapuszczają.
Jako część dłuższej trasy odradzam bo cię tak wytrzęsie że będą cię tricepsy i ręce bolały.
Ogółem dosyć trudny technicznie i są miejsca gdzie można się w-----c xd
  • Odpowiedz
@Estetykatopodstawa: ogółem tras gravelovych masz w ciul vs Tras pod szosę jeżeli ruszasz załóżmy z centrum.
Cała Wisła od północnego do południowego obustronnie.
Wałem od bartyckiej na gasy
Pętla Północna Nieporęt przy Narwi nowy dwór do Warszawy.
Poligon Sulejówek kilka wariantów
Bardziej piaszczyste to Kampinos big
  • Odpowiedz
@TeamBaza: A to znane, moja ostatnia wyprawa 185 km - na mapie wcisnalem destynacje i automatyczne pod gravel - skonczyla sie jezdzeniem przez totalne krzaczory w lesie czy prowadzeniem roweru 5km bo był taki piach rozjechany traktorami / ciezkimi maszynami bo byla wycinka lasu xDD
  • Odpowiedz