Aktywne Wpisy
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
MePix +34
To znów ja.
Przypominam... nadal nowicjusz, który dopiero od wczorajszego przejazdu ma garmina.
Powiedzcie mi proszę, czy istnieje jakieś forum albo grupka na facebooku, gdzie ludzie wymieniają się swoimi trasami (najlepiej w rozszerzeniu gpx)?
Chętnie pojeździłbym na bardziej sprawdzonych już trasach przez kogoś - w szczególności gravelowo, bo tu jednak trochę ważniejsze aby nie wpierdzielić się w totalny pioch :P
Interesują mnie trasy rzędu 60-250km.
#garmin #rower #gravel #warszawa
Jest grupa gravel Warszawa na fb. Są też inne blogi w Google z trasami gravel w Warszawa i okolice.
ALEEE
NIGDY
PRZENIGDY XD
NIE JEDZ NA WIELORYBA XD
To tereny od siekierek do południowego. Jeżdżą tam jeeepami ale też gravelovcy się zapuszczają.
Jako część dłuższej trasy odradzam bo cię tak wytrzęsie że będą cię tricepsy i ręce bolały.
Ogółem dosyć trudny technicznie i są miejsca gdzie można się w-----c xd
Cała Wisła od północnego do południowego obustronnie.
Wałem od bartyckiej na gasy
Pętla Północna Nieporęt przy Narwi nowy dwór do Warszawy.
Poligon Sulejówek kilka wariantów
Bardziej piaszczyste to Kampinos big
Ja się z szosowców nie smieje i zawsze przywitam się.