Siema, wkopałem się w magisterkę z marketingu, widzę już, że nie chcę łączyć przyszłości z tym kierunkiem, ale chciałbym już dokończyć tego magistra bo został mi tylko rok, pracuję w innej branży, a same egzaminy nie są zbyt wymagające. Natomiast czymś absolutnie p---------m w moich oczach jest pisanie magisterki i pytanie do was jak ogarnąć ten temat po najmniejszej linii oporu? Polecacie jakieś konkretne tematy z zakresu marketingu które wchodzą szczególnie łatwo? Wiem że będę musiał napisać pracę w oparciu albo o ankietę, albo o badania marketingowe jakiejś firmy.
@RudyLemur: "Czy jest Pan w stanie zasugerować jakieś tematy". Promotorzy bardzo często mają listę mieszczących się w ramach ich zainteresowań. I obiektywnie taką pracę będzie najłatwiej napisać bo otrzymasz od niego [promotora] najszerszą pomoc.
Natomiast czymś absolutnie p---------m w moich oczach jest pisanie magisterki i pytanie do was jak ogarnąć ten temat po najmniejszej linii oporu? Polecacie jakieś konkretne tematy z zakresu marketingu które wchodzą szczególnie łatwo?
Wiem że będę musiał napisać pracę w oparciu albo o ankietę, albo o badania marketingowe jakiejś firmy.
#studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa #marketing #marketinginternetowy
@RudyLemur: czemu nie chcesz? To czym się zajmujesz teraz