Aktywne Wpisy

zielonka18 +1452
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

b_oski +46
Głupio się przyznać, ale poległem na kabelkach... Pierwszy raz sprawiłem sobie aio rgb i budę z rgb i nie wiem za c---a co gdzie z czym się je. Na powietrzu było prosto - jeden kabel i elo.
Na wszystkich filmikach gdzie radzą jak łączyć mówią o hubie do tego wszystkiego, który jest dołączony do aio, u mnie nic takiego nie było. Czy muszę go dokupować? Jeśli nie i jakaś dobra dusza ogarnia co jest pięć to byłbym niezmiernie wdzięczny za pomoc po zdjęciach. PG to ASROCK B650 Pro RS, a AIO to ENDORFY Navis F360. Domyślam się, żeby saty spiąć po prostu do zasilacza, ale co z tymi mniejszymi, który na które, jak to zrobić, żeby móc potem kontrolować te wentylatory i rgb to już poległem jak noob. #pcmasterrace #komputery
źródło: Kable 3 wentylatory zwykłe+jeden kabel aio — kopia
Pobierzźródło: kable frontpanel + led — kopia
Pobierzźródło: kable od wentylatorow na grillu od aio
Pobierzźródło: pozostale kable z aio
Pobierz@abdonaty: zacznij od podłączenia jednego z wentylatorów do płyty głównej - na swojej płycie masz 3x ARGB (addressable LED, addr_led). Potem weź drugi wentyl i połącz wtyczkę argb to tej, która wystaje z pierwszego wentyla. A potem trzeci wentyl do drugiego. I masz daisy chain.
@Ralphs: na zdjęciu widać trzypinowe złączki, więc argb.
źródło: Zrzut ekranu_20240807_215137
Pobierzwiesz, że po naszemu sa odpowiedniki słów female/male?
męskie/żeńskie.
skopiuj sobie
źródło: Screenshot 2024-08-07 215356
Pobierz