Aktywne Wpisy
wykop +5
Dzień dobry, Wykop! Porozmawiajmy o moderacji (ツ)
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
Wykop to przestrzeń, w której pasje, pomysły i opinie spotykają się w jednym miejscu. Czasami jednak wymaga to odpowiedniego uporządkowania, a praca moderatora staje się wtedy kluczowa. To wyzwanie polegające na oddzieleniu wartościowego kontentu od spamu, wykrywaniu błędnych tagów i dbaniu o kulturę dyskusji.
W październiku moderatorzy Wykopu obsłużyli aż 33 791 przesłanych przez Was zgłoszeń! 🛡️
Oto
marta-mac +7
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
#chwalesie, bo na prawdę lubię to auto, jak na swój wiek to bardzo wdzięczne daily i jak na 2000 rok dobrze wyposażone. No i nie rujnuje budżetu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazauto #pokazgruza #samochody #motoryzacja #audi #quattro
@OrzechowyDzem 1.8T Quattro, manual z podtlenkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aktualnie 305k (raczej nie było kręcone, bo auto już jakieś 16 lat lata w koło komina po tej samej okolicy). Koszty nie są duże, części jak to w VAGu,
Śmieje się, ja już to robiłem xD tzn luzu dalej nie mogę zlikwidować a wsyzstko łącznie ze skrzynia wymienione
A czym się objawia ten luz? Chodzi o takie dziwne szarpanie przy zmianie biegów? Bo koleżka z pracy ma identyczne 2.8 Quattro i mówił mi, że próbował z tym walczyć, ale się poddał i przyzwyczaił. ( ͡° ͜
Lampy fakt, że lubią zmatowieć, ale lewa jest dość świeża (poprzedni właściciel miał stłuczkę), a prawą wymieniłem na ładną używkę (i jeszcze sprzedałem starą za
Szczerze mówiąc nie