Są samochody, z których po prostu nie chce się wysiadać, ponieważ mają tyle funkcji, że chwilę zabiera ich sprawdzenie, a po drugie są tak wygodne i rozpieszczają, że jest milej niż w domu. #rangerover w najwyższej wersji wyposażeniowej w przedłużonym nadwoziu sprawił, że poczulem się jak brytyjski arystokrata, ale za kierownicą też było fajnie (v8 - ponad 600 KM)!
@stopaotestuje: bardzo ciekawy samochód. Niemniej zawsze zastanawia mnie jak to jest z tą awaryjnością, bo nie widać jakoś dużo tego modelu (lub poprzedniego) na ulicach.
@stopaotestuje: na co komu taka landara? Chyba że ktoś ma dużą rodzinę, ale to też wtedy lepszy miniwan. Sporo osób właśnie idzie w to. mają x dzieci to miniwany albo małe busiki typu traffic.
@stopaotestuje: głównym powodem jest to, że się ciągle coś w nich psuje od lat. Nawet jak ktoś ma kasę to lepiej mu kupić coś niemieckiego w full opcji
@paniczhrabi: poza awaryjnością też pozycja marki, za drogie na poziom audi/BMW/mercedesa i jednocześnie zbyt biedne żeby powalczyć z bentleyem i Aston martinem
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
Więcej o aucie - KLIK
#samochody #motoryzacja #auta #motopodprad
źródło: Range Rover SV-24
Pobierz