Aktywne Wpisy
JudzinStouner +124
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
- astronaute i żołnierza marine z piękną kartą w wojsku i kosmosie, z ukończoną z wyróżnieniem prestiżową uczelnią, który wszedł do kongresu z drzwiami i futryną pokonując republikanina i wchodząc do senatu z tradycyjnie konserwatywnej Arizony
- partyjnego aparatczyka który został złapany na jeżdzie po pijaku, w szczycie zamieszek BLM wstrzymywał interwencje policji i gwardii narodowej przez co tysiące rodzin straciło w rabunkach dorobek życia i jest zamieszany w wyparowanie $250 mln relief funds po covidzie
Mam przykre poczucie że Kamala robi więcej dla zwycięstwa pomarańczowego debila niż on sam.
#usa #wybory #polityka
@Towarzysz_Pawulon: akurat do kongresu startował z dystryktu, w którym przez 100 lat wygrywali republikanie, więc może są też inne powody
Bo miałą tam miejsca masowa migracja czarnych, obecnie jest to 2 najbardziej czarny stan w USA gdzie czarni stanowią blisko 35% i sytuacja Trumpa byłaby opłakana gdyby nie fakt, że wszystkie sondaże konsekwentnie pokazują że będziemy światkami epokowego osuwiska czarnych wśród Demokratów wynoszącego wg średniej sondaży 30% swingu
No ale nie powiedziała
Jej tez przeciez nie wybral kadencje temu biden sam z siebie, tylko partia ja wytypowala, jako osobe ktora na tym "stanowisku" najbardziej wesprze wynik Bidena.