Aktywne Wpisy
Blondynka34 +142
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Fortyk +78
Mianowicie: fanem Stanowskiego jako też kibic piłki nożnej byłem w latach mniej więcej 2013-2016, jakoś tak, czytałem wszystkie jego artykuły i książki. Stanowski zajmował się głównie piłką, a tematy społeczne czy polityczne wplątywał raz na jakiś czas.
W latach 2014 i 2015 ostro jechał po rządzącej wówczas PO, naprawdę bardzo ostro. Ale nie przeszkadzało mi to specjalnie, bo był to w moich oczach naturalny sprzeciw wobec władzy (i pewnie wówczas tak było).
Byłem nim tak zauroczony, że sam to łykałem (byłem też wtedy młodszy).
Tylko co się dzieje później? Dochodzi PiS do władzy i nagle jakoś w 2016 czy 2017 roku na Weszło, które wówczas czytałem (portal Stanowskiego o piłce) dość masowo zaczynają się pojawiać reklamy spółek skarbu państwa takich jak Lotto, PZU, PKO, Orlen chyba też.
A musicie wiedzieć, że tak jak teraz Stanowski jest bardzo majętnym człowiekiem, tak wtedy był umiarkowanie majętny, na pewno te pieniądze ważyły znacznie więcej - teraz obejdzie się bez nich, skoro ma tych wszystkich Nowosielskich z Rocketjobsów, którzy są jego fanami xD dodam, że dla mnie szokujące jest to, że dosłownie NIKT z polujących na Stanowskiego nie bada tego wątku. Chwytają się jakichś NASK-ów, gdzie to jest bez sensu totalnie, a nie ruszają czegoś tak oczywistego.
Czego moim zdaniem PiS wymagał od Stanowskiego w tamtym czasie? Nie, nie żadnej wielkiej propagandy na ich rzecz, a po prostu zamknięcia mordy w kubeł, bo Stanowski od wielu lat potrafi przypier%#lić, ma dobre pióro, więc taki deal im całkowicie wystarczał. Tylko co z tym naturalnym odruchem przyp%#%dolenia władzy?
Tak mnie w tamtym czasie sprankował (jak wczoraj), że teraz go naprawdę szczerze nie cierpię.
#kanalzero #polityka #weszlo #stanowski #4konserwy #neuropa #bekazpisu
Czemu takie dziwne konta jak Twoje zawsze były fanami Stanowskiego?
Dziwne konta, z dziwną aktywnością?
Moim zdaniem to jest kazus kolegi geja, który nie popiera tego całego LGBT ;)
OP przekonywał mnie, że za zatrzymanie polskiego żołnierza na granicy odpowiedzialny jest PiS. Tydzień później OP przekonywał Mireczków, że zatrzymanie było jednak słusznie, i to dobre działania Bodnara.
Jeśli farmy trolli PO istnieją, to OP jest właśnie opłacanym trollem, bo zbyt cwany na zwykłego zmanipulowanego debila :)
@Gours:
OP przekonywał mnie, że za zatrzymanie polskiego żołnierza na granicy odpowiedzialny jest PiS. Tydzień później OP przekonywał Mireczków, że zatrzymanie było jednak słusznie, i to dobre działania
A po Hołowni nie cisnę, jak już to po Razem i ostatnio PSL i osobnikach typu Żukowskiej. W 2020 w prezydenckich głosowałem na Hołownię i w 2023 na 3D
Ma znaczenie, ma :)