#stanowski Czy ja dobrze rozumiem czy cos mnie ominelo? Stanowski nagral fejka/baita. Ktos sie na to nabral i on teraz oglasza wielkie zwyciestwo, ze ktos sie nabral? I ze lewaki, neuropki, fajnopolaki zaorane?
@BrightBeamBuddha: Nie, Stanowski przyznał, że zwykli ludzie mieli prawo się na to nabrać i że nabierali się zarówno jego przeciwnicy, jak i jego sympatycy za co wszystkich przeprosił. Ogłasza za to wielkie zwycięstwo nad dziennikarzami, których kluczowym elementem w pracy jest weryfikacja informacji, a oni znowu tego nie zrobili.
@BrightBeamBuddha: tak, a o co chodzi? Ci bardziej rozgarnięci już po 10 minutach od publikacji wyłapali nieścisłości, ktore Stanowski umiescił w filmie, a ci zaślepieni nienawiścią do niego rozkręcali gównoburze.
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: ja nie kojarze jego poczynan dziennikarskich, moglbys przytoczyc gdzie powielil fake newsa, byl nierzetelny w powielaniu nieprawdziwych info?
@BrightBeamBuddha: głupie jest, ze dziennikarz powinien weryfikowac co publikuje? moze to standard na lewackich albo usmiechnietych portalach, ale taka patologia nie powinna miec miejsca
@Alcarin: Ale co mial dziennikarz weryfikowac? Czy wyrwane z kontekstu, czy AI czy co?
Jak Tusk zrobi baita i powie, ze jest gejem a dziennikarze nie zweryfikuja to tez zaoorani?
Zreszta obejrzalem filmik stanowskiego o tej akcji. To byl glownie bait na Zbyszka. Typowy target Stanowskiego jak Janoszek i Kapela. Jeszcze krok dalej i bedzie wyjasnial Sebcela i Tigera, ze to
@BrightBeamBuddha Z jednej strony lepa dziennikarzom, którzy nie zweryfikowali, ale z drugiej strony Stanowski aspiruje do poważnego dziennikarza, tak samo jego media a bawi się w jakieś podchody i puszcza fejki, żeby coś udowodnić. To coś jak Tusk powie, że podwyższa pit, media robią burze a ten później mówi, że to bait bo przecież w sejmie żadnego projektu podwyżki podatków nie ma i dziennikarze mogli to łatwo sprawdzić.
Czy ja dobrze rozumiem czy cos mnie ominelo? Stanowski nagral fejka/baita. Ktos sie na to nabral i on teraz oglasza wielkie zwyciestwo, ze ktos sie nabral?
I ze lewaki, neuropki, fajnopolaki zaorane?
Czyli to jest tak glupie jak myslalem.
Jak Tusk zrobi baita i powie, ze jest gejem a dziennikarze nie zweryfikuja to tez zaoorani?
Zreszta obejrzalem filmik stanowskiego o tej akcji. To byl glownie bait na Zbyszka.
Typowy target Stanowskiego jak Janoszek i Kapela. Jeszcze krok dalej i bedzie wyjasnial Sebcela i Tigera, ze to