Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Beeercik: xDDDDD jedyne co beda ci ludzie robic to sie smiac z fajnopolakow ktorym piana z pyska leciala bez sprawdzenia informacji i pseudo dzeinnikarzy sledczych ktorzy postowali newsa bez weryfikacji
  • Odpowiedz
Klakiery z Brighton teraz przy każdej kolejnej aferze będą bronić ksysia przyjmując narrację

@Beeercik: jestes w stanie przyjac do mordy cos wiecej poza kutasem koalicji? Np to, ze nie w kazdej spolecznosci wyglada to tak jak u silniczkow, ze z gory wiadomo jaka bedzie narracja?
  • Odpowiedz
  • 1
jestes w stanie przyjac do mordy cos wiecej poza kutasem koalicji? Np to, ze nie w kazdej spolecznosci wyglada to tak jak u silniczkow, ze z gory wiadomo jaka bedzie narracja?

@Instrybutor_z_Orlenu : musisz się chyba leczyć bo używanie jakichś dziwnych określeń, które akurat są popularne wśród oszołomów politycznych nie jest normalne.

Ja nawet nie wiem czy to miało mnie obrazić czy nie.
  • Odpowiedz
@NykipVaous:

powinno być więcej takich akcji, ludzie robią osądy w wielu kwestiach bardzo szybko

Wątpie żeby takie akcje coś dały, skoro sam autor co chwile łapie się na fejki
  • Odpowiedz
@Beeercik: dokladnie teraz tak bedzie, stanowski nagra propisowski material, ktos napisze ze to taka sama linia jak z TVrepubliki i nazwie go pisowcem to bedzie

ŁYKNOLES TEGO FEJURA STONOGI BEKA

Dwa ciekawe wnioski z tej afery:
1. Fejki jakie
  • Odpowiedz