Dla tych co grają w #apexlegends na jedynym słusznym inpucie, czyli MnK jutrzejszy dzień będzie małym świętem. Dla tych co grali i odeszli z powodu tego jak śmietniki na padach przejęły tę grę sezon 22 i zmiany które zostaną w nim wprowadzone może być dobrym powodem do powrotu(。◕‿‿◕。) #apex #gry
@Ralphs: gralem w apexa dawno dawno temu (nie jeste zadnym prosem, ale tez nie totalna zielonka, jakies 300 wygranych meczy) i miałem dłuższą przerwe, mozesz mi dokladniej wyjasnic o co chodzi (w kolejnosci chronologicznej)
za moich czasów wiekszosc graczy pecetowych jechało na mocno zmniejszonej redukcji odrzutu broni (skrypty AHK z autodetekcją broni) nie wiem jak jest teraz, wtedy pamiatem ze w pewnym momencie juz praktycznie nikt nie podnosił dodatków do broni na mapie podczas meczy bo nie były potrzebne (a nawet były niewskazane przy skryptach), nie wiem jak to teraz wygląda
@AAAAAPsik nie wiem o czym piszesz. Zacząłem grać w sezonie 9. Przerwałem na początku 20. Nigdy mi nie przyszło na myśl używać jakichkolwiek skryptów. ¯_(ツ)_/¯
@Ralphs: wszyscy naokoło tego uzywali na pewno dłuzej niz w sezonie 9 , jesli nie wiesz o czym pisze to musiałeś grac sam w piwnicy i z nikim nie rozmawiać XD albo byc kiepskim obserwatorem (tego nie dało sie w zasadzie nie zauwazyc chociazby przez to ze nikt na randomach juz nie pingował stabilizacji do lufy czy innych dodatków)
@AAAAAPsik skończ p-------ć. Czy ludzie cheatowali? Tak - jak w każdej grze. Czy takie jednostki stanowiły duża część community - nie, był to margines. Czy interesowałem się tematem? Tyle co nic, bo nie jestem j-----m śmietnikiem. Nabiłem w to ponad 2k godzin i miałem mastera chyba 5x - nie licząc tego z sezonu 17, którego wbić mógł każdy.
@AAAAAPsik: w apexie ruch myszki totalnie neguje recoil xd wystarczy ze ciagniesz lewo albo prawo. W teorii wystarczy iść w jednym kierunku i celowac w przeciwny by w ogole nie odczuwav odrzutu w apexie
@AAAAAPsik: jak w każdej darmowej grze. Jak widze ruski czy chiński nick to od razu leci report za haxy XD @szmichal ja to nawet grając 301 odczuwam odrzut XD
@szmichal gdyby to co napisałeś było prawdą, to ludzie nie spędzali by dziesiątek godzin na trenowaniu "jitter aim". Samo trzymanie inputu kierunkowego a/d + ruch myszki w prawo/lewo coś daje, ale przy flatline z 3x będziesz wroga łaskotać na daleko. Ponadto meta na średni/daleki dystans z ostatnich sezonów to bronie strzelające burstem, więc już w ogóle niema o czym mówić.
@pawel242 301 to no skill laser-beam. W różnych FPSach spędziłem
@szmichal: gdybys miał kiedykolwiek zainstalowany "no recoil script" (z aktualnymi patternami na dany sezon) to bys zobaczył roznice wyrazną między "ciągnięciem myszki" a "no-recoil" script, ale to i tak nic w porównaniu z dobrym wallhackiem i auto aimem na którym firmy sprzedające ten soft (na abonament ) zarabiają krocie.
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
Dla tych co grali i odeszli z powodu tego jak śmietniki na padach przejęły tę grę sezon 22 i zmiany które zostaną w nim wprowadzone może być dobrym powodem do powrotu(。◕‿‿◕。)
#apex #gry
Apex, CoD, Halo, xDefiant, kiedyś Fortnite
Nigdy mi nie przyszło na myśl używać jakichkolwiek skryptów.
¯_(ツ)_/¯
Ponadto meta na średni/daleki dystans z ostatnich sezonów to bronie strzelające burstem, więc już w ogóle niema o czym mówić.
@pawel242 301 to no skill laser-beam. W różnych FPSach spędziłem