Wpis z mikrobloga

Hej, mam puste mieszkanie w #wroclaw z klima, 2-3 pokoje, z rowerami dla dorosłych i dzieci, niecały kwadrans rowerem do rynku, za ile można wynająć i jak znależć kogoś naprawdę zaufanego aby nie zniszczył mieszkania? jakieś pomysły? mogę udostępnić klucze, nie zapewniam pościeli (Chyba że za dodatkową opłatą) i wymagam dokładnego sprzątania (chyba że za dodatkową opłatą;)
Sam szukam czegoś podobnego w #warszawa #poznan #sieradz #opole #legnica #kudowazdroj #zielonagora #szczecin #gdansk #sopot #kolobrzeg #karpacz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak znależć kogoś naprawdę zaufanego

@DanielWellington: ja bym do tego podszedl tak ze wynajmujesz za posrednictwem firmy co sie zajmuje eksmisjami problematycznych lokatorow - za miesieczna oplate udostepnia adres do najmu okazjonalnego, zrobia umowe tak ze masz jakas realna ochrone

Od razu Ci mowie - zwykla umowa najmu okazjonalnego, jesli to najemca podaje adres, realnie Cie nie chroni
  • Odpowiedz
@DanielWellington: polecam dobrą firmę zarządzająca. Tyle nerwów mi zjedli lokatorzy jak sam zarządzałem, że głowa mała. Generalnie wychodzę powoli z tematu mieszkań na wynajem w Polsce.
  • Odpowiedz