Wpis z mikrobloga

@Koziom: pakt migracyjny- negocjowany za pisu, obecny rząd głosował przeciw, na pewno Tusk ma o wiele większe możliwości negocjacji w EU;
asystentka- afera z dupy rozdmuchana przez debili;
Orlen - napompowany nie-rynkową gospodarką Obajtka i łączeniem z innymi podmiotami;
Republika- jakby na stanowisku szefa KRRiT nie była pisowska kukiełka ta stacja była by juz zamknięta;
Cpk będzie budowane była zapowiedz, tak samo atom (mieszkam niedaleko, są prace wstępne);
Na arenie
  • Odpowiedz
  • 1
@Dropson71: A ja uważam, powinno się próbować odpowiedzieć na każdy argument merytorycznie. To czy ta osoba to zrozumie (a bardziej, czy będzie chciała to zrozumieć) to inna kwestia, ale możecie w ten sposób wszystko rozjaśnić innym osobom.
  • Odpowiedz
  • 3
@Idaho59: No i takich odpowiedzi oczekuje. Odniesienie się do argumentów i merytoryczne odpowiadanie na nie. Co do paktu migracyjnego to ja naprawdę nie wiem skąd oni maja info, że Tusk się na niego zgodził xD Co do polityki zagranicznej to zgadzam się, że jest lepiej niż za PiSu, choć ja jakiś większych działań nie dostrzegłem (albo zapomniałem, co jest bardziej prawdopodobne xD)
  • Odpowiedz
@Koziom: ale ty nie rozumiesz, że do takiej osoby już nic nie dotrze ? Odpowiedź @Idaho59 jest jak najbardziej prawidłowa ale osoba do której kierowane i tak zdania nie zmieni. Nawet jak byś pokazał przed oczami pismo z sprzeciwem Tuska czy tabelki. To jest tzw. beton i szkoda na nich czasu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Dropson71: No to prawda. Niemniej jestem trochę zaniepokojny, gdy widze, ludzie dość ogarnięci (umieją ortografię, interpunkcje, co już stawia wyżej niż większość wyborców PiSu) tak łatwo wierzą w to co pisowcy wypisują. Paru się takich znajdzie jak np. Max Hubner, Szymon Janus, Zygfryd Czaban itd. No nie wiem, jest to dziwne.
  • Odpowiedz
@Koziom: odblokowanie kasy z UE, ożywienie paktu Weimarskiego, grupy Wyszechradzkiej( tu z wiadomych względów rozmowy są trudne), wystąpienie Radka Sikorskiego w ONZ, świetne wywiady i wypowiedzi w USA, Tusk rozgrywał nowe rozdanie w EU, dobre stosunki i porozumienia z GB, tyle mi przychodi na pierwszą myśl
  • Odpowiedz
  • 0
@Idaho59:

to szmatecki

Jest to udowodnione? Bo akurat w przypadku kont Emilii Kamińskiej i Johna Binghama wiem, że na 99% prowadzi Artur Chodziński, więc biorę wszystko pod uwagę.
  • Odpowiedz
@Koziom: spoleczna asystentka za 0zł to jest "poważna sprawa?"
Jak powiedział kapitan Wagner: "nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które w sposób dostatecznie obelżywy..."
  • Odpowiedz
@Idaho59: trochę ostatnio na tagu nie siedziałem, przeniosłem większą aktywność na bardziej lubiane tagi bo działo się w nich trochę, plus kołchoz, to nie łowiłem Balonowego :P

• Odpowiedz