Wpis z mikrobloga

tak jak Lewego nie da się lubić, tak Igi nie da się nielubić. Ta cieszynka z siatkarzami po awansie to jeden z nielicznych momentów z #paryz2024 który daje jakieś pozytywne ciary na ciele
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BaZyL4: no tak słabo to wyglądało, ale może też dlatego, żeby rozreklamowac mimo wszystko biedną finansowo siatkówkę ludźmi i sponsorami z tenisa
Z drugiej strony Lewy zbił pione w jej boksie kiedy wygrywała RG.
Wyszło fajnie, ale jak wypruwasz flaki i nagle uwaga skupia się na guwniarze z paletkom i Cie o nią pytają to wtf
  • Odpowiedz
Jakbym był sportowcem i po 4 latach startów nie chciałbym żeby w chwili mojej wchwały #!$%@? mi się na boisko jakiś Lewandowski czy Świątek, których mam w #!$%@? i odciągli uwagę od mojej osoby

@bluzgajacy: tyle że Świątek to po Lewym nasza najbardziej rozpoznawalna na świecie zawodniczka sportowa, uprawia bardzo elitarny i zarazem popularny na całym globie sport i jest od paru lat w ścisłym topie. Mogłaby temat olać i
  • Odpowiedz
@washingtonbullet: Równie dobrze Świątek mogłaby ci bez pytania wejść na chatę i walnąć śmierdzace kupsko i wyjść bez słowa bo przecież jest rozpoznawalnym sportowcem, to chyba jej można wszystko? Jej się nikt na kort nie w-------a po wygranym turnieju
  • Odpowiedz