@Kutafonix215: ciekawe, na jakie zadupie się wynieśli. W ogóle mnie rozpiernicza gdy widzę, jak ludzie zabierają się za budowę domu dopiero, gdy ich dzieci mają 10 lat i więcej. Zanim skończą budowę to miną z 2-3 lata, gówniaki pomieszkają z nimi kilka lat i się wyniosą na swoje, a ci zostają z dużym, pustym domem :D
@KokainowyStforek: raz oglądałem i było pokazane tam małżeństwo prowadzące pensjonat. Chcieli go sprzedać za cenę niewspółmiernie wysoką do wartości nieruchomości (bo to działająca firma), ale za żadne skarby nie chcieli inwestorowi podać dochodów i bazowali na samym rocznym przychodzie :D
@Kutafonix215: Z cyklu "ej, a po co kupować mieszkanie w mieście jak można mieć w tej samej cenie 200m2 bez kanalizacji na zadupiu z daleka od cywilizacji"? XD
@JC97: po to żeby dzieci były na ciebie #!$%@? xD Jak one maja dość tych odległości i ciągłych dojazdów, to juz widzę jak rodzice to enjoyuja i się oferują z podwózkami. Dzieci #!$%@? zamknięte w pokojach jak jakieś roszpunki z bajki - jedyna rozrywka telefon i "mogą pobiegać w ogródku" :D
@Kutafonix215: Pamiętam jak byłem gówniakiem i miałem w klasie osoby, których rodzice wykonali taki manewr. W szkole musiały być 2h wcześniej, bo tak jechały PKS-y, a po szkole na pierwszy czekały po godzinę czy więcej xd
@Kutafonix215: gnije za każdym razem z takich sytuacji. Potem zdziwienie, że synek w komputerze cały czas, znajomych brak, żadnych hobby, bo "synek tata zmęczony po pracy nie ma siły jeździć do miasta i z powrotem". Fast-forward konto na wykopie, piwnica i fobia społeczna przez życie bez znajomych na #!$%@?.
@whoru: nowoczesny przegryw, masz ciperki lays na zawołanie ale nawet jak się pokłócisz ze starymi, to możesz co najwyżej przejść się wzdloz nieoświetlonej drogi xD
@Kutafonix215: xDDDD ale wy macie fajnie wypaczony obraz rzeczywistości. jeśli starzy pobudowali się pośrodku jakiejś kaszubskiej wsi, to ok. przypal. Ale jeśli to jakieś małe miasto powiatowe (od 50 do powiedzmy do 100k mieszkańców jak moje) to jest zupełnie inna rozmowa.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#nieruchomosci
jeśli starzy pobudowali się pośrodku jakiejś kaszubskiej wsi, to ok. przypal. Ale jeśli to jakieś małe miasto powiatowe (od 50 do powiedzmy do 100k mieszkańców jak moje) to jest zupełnie inna rozmowa.
Komentarz usunięty przez autora