Aktywne Wpisy
ifritti +181
Ej to liczenie czarnoskórych npc na trailerach i sprawdzanie czy w grze można wejść w homoseksualne interakcje to jest jakiś trigger na ukryte pragnienia odklejonych graczy? Jak w grze można się dupić z chłopem to muszą tak pokierować grą żeby się to zdarzyło i dlatego im tak zależy żeby gra nie dawało takich możliwości? Nie potrafią się powstrzymać przed ukrytymi pragrnieniami, czy o co ten cały krzyk?
Jak gra jest dobra, tak
Jak gra jest dobra, tak

IntruderXXL +64
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

#meble #antyki #starocie #aukcje #antykwariat
Cześć. Mam do sprzedania 2 antyczne meble, w stylu secesyjnym, intarsjowane -sekretarzyk i komoda (komplet). Sekretarzyk sprawdziłem bardzo dokładnie i nie ma na nim żadnych oznakowań wytwórcy. Nie wiem z jakiego okresu mogą być. Jeden przypadkowy rzeczoznawca z antykwariatu wycenił oba przedmioty łącznie na 7 tys. Nie podał żadnych szczegółów.
Chciałbym zweryfikować tę wycenę za pomocą jakiegoś innego specjalisty, z waszego polecenia, żeby to uczciwie zrobił.
Druga rzecz, czy wiecie czy są jakieś aukcje takich starych przedmiotów, nie znam tego rynku kompletnie? Korzystaliście/polecacie? Jeśli tak to jaką stronę polecacie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
───────────────