Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/watch?v=t9rRXKKfH4k

Na Kanale Zero wrzucono analizę przypadku Imane Khelif, w której zakwestionowano jej transpłciowość. Mariusz z brajton w komentarzach bardzo niezadowolone i pomstują, że w XXI wieku naukowcy nie potrafią ustalić płci, bo nie zawsze da się konkretnie odpowiedzieć czy to chłop czy baba i im się w rozumku nie mieści xDD

#stanowski #paryz2024
kishibashi - https://www.youtube.com/watch?v=t9rRXKKfH4k

Na Kanale Zero wrzucono ana...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slawek887: Różni się zasadniczo - wyśmiewa zaściankowe komentarze polaków-chłopko-roztropko-rozumowców. A nie ma nic bardziej satysfakcjonującego do wyśmiania niż debilizm szarych mas drwiących z czegoś, czego kompletnie nie rozumieją i wykracza nie tylko poza ich kompetencje, ale i zdolności poznawcze.
  • Odpowiedz
Różni się zasadniczo - wyśmiewa zaściankowe komentarze polaków-chłopko-roztropko-rozumowców.

@Humbaq: Chłop sobie wymyślił mariuszów z brajton patrząc na dosłownie jeden komentarz pod filmem (a są ich tam pewnie setki).

Więc nie, nie różni się - jest takim samym przemądrzałym chłopkiem roztropkiem, co upraszcza sobie świat na własną modłę. Dlatego niesamowicie bawią mnie wojenki między takimi troglodytami, kiedy każdy z nich jest świecie przekonany, że jest lepszy od tego drugiego ( ͡
  • Odpowiedz
  • 0
@slawek887: to weź mi napisz o czym są setki innych komentarzy?( ͡° ͜ʖ ͡°) Z pewnością zgodzili się z treścią filmu nie pomstują, że to wszystko poprawność polityczna?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kishibashi: No już lecę wchodzić w dyskusję z fanatycznym wykopkiem, który sobie postanowił zmienić temat i znowu kłamać XD

Kłamiesz z tym, że "Mariusz z brajton w komentarzach bardzo niezadowolone i pomstują, że w XXI wieku naukowcy nie potrafią ustalić płci", bo taki komentarz był jeden - koniec tematu, czarnolisto
  • Odpowiedz
@slawek887: Rzuciłem okiem na komentarze i już znalazłem trzy o podobnej treści (wysoko plusowane), no i choćby na podstawie tych plusów nie podlega dyskusji, że jest sporo takich chłopków roztropków taplających się w tym samym brodziku zbiorowej refleksji pt. "xxi wiek a ludzie nie umio już rozroznic baby od chłopa". Jak bardzo nie chcesz tu posymetryzować to chyba jasne jest, że jedna strona ma mniej racji, nawet jeżeli obie powielają
  • Odpowiedz