Aktywne Wpisy

wfyokyga +120
Oddajcie stary internet, teraźniejszy jest c-----y i będzie coraz gorszy

źródło: temp_file3844876914117986050
Pobierz
heniu-jestem +5
Jakubas - Sabaka w tej kwestii słowo wyjaśnienia (ten człek nawet użył ksywy Jakubas..gdzie jego nazwisko "Sabaki" to Jakubo..ski jak narty) jest powiązany w tym bałaganie nie tylko z Muminami, ale zezol też siedzi i wysyła hajs na różnych ludzi (bo w Azji był u lejdbiboja do prezesa nie dojechał bo inny kraj) i pomaga mu tam w obracaniu tymi donejtami. Ten idiota siedzi u spoconego, Klapka, Prezesa, Mumina i u naszego
takle coś sobie sprawilem, fajna taka niebieska templatka co ja mozna do linkedina przypiac
źródło: pijtakompotzemnom
PobierzTaka plakietka w c--j dużo daje w perspektywie pracy z firmami, które są partnerami AWS. Nie zawsze takie firmy chcą zatrudniać Hindusów, bo są tańsi niż Polacy, ale jakościowo gorzej wykonują swoją pracę.
Zależy pewnie od czego zaczynasz. Ja sobie przeszedłem przez własne projekty deployowane na AWS, potem zrobiłem Practitionera który mi uporządkował wiele i obecnie też można powiedzieć że na codzień pracuje z AWSem. To wszystko pomogło mi łatwiej przyswoić wiedzę
Pytania są na zasadzie scenariuszy. Były rzeczy których nie miałem jak odtworzyć (on prem) i to ciężej było mi zrozumieć, więc te pytania były dla mnie trochę ciężkie (natomiast
@xenonso: sprawdze bo mam catnrila
Tak zamierzałem zrobić, mumshad + killer.sh
Robię sobie na razie k8s for begginner od Mumshada, ogólnie do tej pory miałem mało styczności z k8s, jedynie jakieś wyłączenie i włączenie replik. Zobaczymy czy się uda
Potem zabieram się za ten 21h kurs do CKA
Ale twoje słowa mnie dodatkowo napędziły! :D