Wpis z mikrobloga

Pamiętacie juleczkę z wczoraj, która się żaliła, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i musiała siedzieć na jakimś zadupiu (wpis o tym)?

Teraz się żali, że faceci jej piszą, że jest księżniczką i żeby poszła do roboty.

Wszyscy jesteśmy idiotami. Juleczka, która poszła na autobus nie mając na bilet nie.

#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
WielkiNos - Pamiętacie juleczkę z wczoraj, która się żaliła, że kierowca autobusu nie...

źródło: temp_file3494025300248342743

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: nie przegrywie cosplejujący kobietę, wyzywanie kogoś od szmat i k---w, bo zamieścił głupiego posta na instagramie nie jest normalne. Dziękuję za uwagę.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: i serio ktoś dorobił taką ideologię do tego że w czasach płatności kartą komuś zabrakło gotówki na bilet żeby wyzywać kogoś od lewakow i szmat xDD?

Takie sytuacje zdarzają się ludziom stale od zawsze i zwykle się ludziom rzuciło kilka złotych na dworcu a nie wyzywało od nierobów.
  • Odpowiedz
  • 10
@Mirrabolo: A jak inaczej odczytać post, w którym dziewczyny 3 godziny czekają na autobus bo zabrakło im odrobinę gotówki na bilet? xD

To wykopki są jakeiś rozhisteryzowane i normalnych ludzi są gotowi linczować za coś nieszkodliwego. Coś jest nie tak, ale nie z Julkami, a typami którzy je wyzywają, robią aferę o nic.
  • Odpowiedz
A jak inaczej odczytać post, w którym dziewczyny 3 godziny czekają na autobus bo zabrakło im odrobinę gotówki na bilet? xD

bezpośrednio, nie wiem czy większość ich wpisów jest żartobliwe ale żyję wystarczająco długo by odbierać takie treści dosłownie jako wyraz żalu z niesprawiedliwości/ niezrozumienia ich sytuacji przez obcych ludzi. Zbyt wiele widziałem powtarzających się zachowań.

To wykopki są jakeiś rozhisteryzowane i normalnych ludzi są gotowi linczować za coś nieszkodliwego. Coś jest nie tak, ale nie z Julkami, a typami którzy je wyzywają, robią aferę o nic.
  • Odpowiedz
@WielkiNos prawdę napisała!
Napisanie żeby poszła do pracy albo że jest księżniczką jest jeszcze w granicach normy ale wyzywanie (tu w komentarzach już też padły wyzwiska ze strony przegrywow)
Albo pisanie że mogła obciągnąć za 7pln to już jest skrajny idiotyzm, chamstwo, mizoginia i szczyt przegrywu
  • Odpowiedz
Takie sytuacje zdarzają się ludziom stale od zawsze i zwykle się ludziom rzuciło kilka złotych na dworcu a nie wyzywało od nierobów.

@chaindenim: Jesteś tym z tych co się łapią na scam o brakującej kasie na bilet na dworcach? xD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: na jej miejscu skatalogowałbym wszystkie te wyzwiska, i jedną osobę po drugiej wystalkował, a następnie przesłał skriny do możliwie duzej liczby znajomych, rodziny i znajomych z pracy (bonusowe punkty za szczurka z korpo, w którym jest dział hr).
Serio można coś obśmiać, ale trzeba wiedzieć gdzie jest granica.
  • Odpowiedz
  • 3
nie przegrywie cosplejujący kobietę, wyzywanie kogoś od szmat i ku$ew, bo zamieścił głupiego posta na instagramie nie jest normalne. Dziękuję za uwagę.

@bacaa90 o tym nic nie pisałam mizoginie.
  • Odpowiedz
@heygod: nie każdy proszący o dołożenie do biletów scamuje, nie wrzucał bym do jednego worka. Raz mi ziomuś odesłał blikiem kasę za kilka dni a innym razem dziadek prawie się rozpłakał jak mu kupiłem bilet. Jak powiedział najżółciejszy z Polaków, bądźmy łagodni ()
  • Odpowiedz