Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +214
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Teraz się żali, że faceci jej piszą, że jest księżniczką i żeby poszła do roboty.
Wszyscy jesteśmy idiotami. Juleczka, która poszła na autobus nie mając na bilet nie.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
Nie ma to jak dobry sarkazm i beka.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale poszła w końcu do tej roboty czy nie? xD
Takie sytuacje zdarzają się ludziom stale od zawsze i zwykle się ludziom rzuciło kilka złotych na dworcu a nie wyzywało od nierobów.
@Sujasuja @bacaa90
To wykopki są jakeiś rozhisteryzowane i normalnych ludzi są gotowi linczować za coś nieszkodliwego. Coś jest nie tak, ale nie z Julkami, a typami którzy je wyzywają, robią aferę o nic.
bezpośrednio, nie wiem czy większość ich wpisów jest żartobliwe ale żyję wystarczająco długo by odbierać takie treści dosłownie jako wyraz żalu z niesprawiedliwości/ niezrozumienia ich sytuacji przez obcych ludzi. Zbyt wiele widziałem powtarzających się zachowań.
Napisanie żeby poszła do pracy albo że jest księżniczką jest jeszcze w granicach normy ale wyzywanie (tu w komentarzach już też padły wyzwiska ze strony przegrywow)
Albo pisanie że mogła obciągnąć za 7pln to już jest skrajny idiotyzm, chamstwo, mizoginia i szczyt przegrywu
@chaindenim: Jesteś tym z tych co się łapią na scam o brakującej kasie na bilet na dworcach? xD
Serio można coś obśmiać, ale trzeba wiedzieć gdzie jest granica.
@bacaa90 o tym nic nie pisałam mizoginie.