Aktywne Wpisy

snowak +181

Tyrande +147
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
źródło: temp_file780728591223709453
Pobierz"Krążek sprzedał się na świecie w 30 mln egzemplarzy, co czyni go najlepiej sprzedającym się debiutem od czasów Appetite for Destruction Guns 'N Roses z 1987 roku oraz najlepiej sprzedającym się debiutanckim albumem w początkach XXI wieku[4][5]. W Polsce nagrania uzyskały status platynowej płyty"
Sporo tych gimbów na całym świecie, no nie powiem że nie
Komentarz usunięty przez moderatora
No sorry, ale kreatywny zespół nie robi wszystkiego na jedno kopyto. A oni robili - z racji tego że za ten szablon jak ktoś wspomniał wyżej 30mln kopii tylko jednego pakietu
@bocznica: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz_2024-08-05_094229915
Pobierz