Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
@haakenn: układa durne pytania na rozmowy kwalifikacyjne
W januszexach z 10 pracownikami faktycznie hr nie jest potrzebny ale ja nie wyobrażam sobie firmy z powódźmy 50 ludzi wzwyż bez hr :) i nawet jak oficjalnie pozbędziesz się takiego stanowiska to ktoś te funkcje przejąć musi więc automatycznie stanie się też HRowcem :)
Bucami to są ludzie którzy nie mają pojęcia
Sam poszukaj sobie informacji zamiast być ignorantem.
Z ciekawości zerknąłem na twój profil i dużo się wyjaśniło. Wyborca konfy, miłośnik anime, wielbiciel dużych cycków na jpg.
Teraz idź się wyplakac moderacji imbecylu
I jaki miłośnik anime? Jaki wyborca konfy? XD weź leki
HR to czesto bullshit job. w większości dużych korporacji ten dział jest całkowicie rozdmuchany i nieefektywny. mysle ze śmiało można obcinać 80% etatów w tych działach i żadna organizacja nie zauważy że coś jest nie tak.
główną przyczyną takiego stanu rzeczy nie są oczywiście panie w HR tylko niekompetentny middle-management, który zajmuje
zgodze sie, ze 80% ludzi z HRu moznaby wywalic. masz w pelni racje.
ale nie zgodze sie z tym, ze te dzialy powinny byc calkowicie usuniete.
jak juz wspomnialem te zadania kore ma HR przejalby ktos inny a co za tym idzie automatycznie ktos innny stalby sie HRowcem xD