Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
myślicie że on pójdzie siedzieć czy nie? co będzie dalej?
Jeśli wyjdzie syf że ta od 12stke od macsnia tyłka też przeruchal - to tutaj dopiero daje cień szansy na więzienie.
Raz czy miała 14 lat i 11 MSC 29 dni w sumie za 2 dni byłoby to legalne - czy została czymś odurzona, w jakich stosunkach się to wydarzyło.
Są p------e akcje, że 40 letni chłop zakochuje się w takim "dziecku-kobiecie" - wówczas dostaje zawiasy a później biorą razem ślub. Tutaj mamy do czynienia prawdopodobnie z zwykła k---a... I zjebem - ćpunem -
Rodziców bym zamknął za
Mafiozo a nagrywa na siebie głosowki, pcha się przed kamery xD
wychodzą tematy jakie wychodzą, a ty udajesz że nie widziesz i nie słyszysz bo przecież już wczesniej przylepiles mu łatkę 'nieszkodliwy cpun' i przeciez kto jak kto ale ty sie znasz na ludziach