Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
smuteczek2000s +37
Dziękuję serio.
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek
Byliście wspaniałym gronem!
Będę tęsknić, ale życie się zmienia, nowy rok... stara ja, ale w sumie już chyba wystarczy.
#atencyjnysmuteczek

źródło: temp_file7088298369503819281
Pobierz
https://youtu.be/KU9DTq3Clks tu masz ile razy to robił w dramie Leksia która byłą póżniej Konop vs Wardęnga to czemu go dali go to tego ślectwa #mandzio #wardega #gimper wszyscy krytkowali konopa ale jak przyszło do to czego to zapomnieli kto #leksiu zniszczył życie prawda jest taka jak by popełnił to co mówił jakie miał myśli to co nadal by z nim wspópracowali z nim ??? Moim zdaniem powini wspópracoać z policią a nie Bawieć się w szeryfa interenru to nie jakiś yutuber zrobił coś innemu ale Coś co jest wykroczeniem i poważnym przestepcem
WAŻNE jak gimper ogłosił że będzie wspópracować z kONOPEM to dałem mu 60 powodów że to zły pomysł a ten go usunoł .Jeżeli to nie jest mafia to ja nie wiem jak to nazwać (wardęnga nie jest członkiem tej mafi myśle że miał dość tego co robi sam jak robiłem ile razy konop kłamał to meczyłęm się psychicznie i straciłem wiware w ludzi bo raz 7 czy którś raz w życiu)
źródło: 235a8878-bbe1-45e8-b4f2-3de12d7b4d19 (2)
Pobierz